Ajándékutalvány

Még modernebb, még újabb, még hasznosabb cuccok?

Mi abban hiszünk, hogy életünk során nem használati- vagy dísztárgyakból, hanem élményekből érdemes minél többet felhalmozni. Egy kalandos Tisza-tavi vízitúra, egy izgalmas rafting hétvége, egy sítábor a gyönyörű francia Alpokban örök élmény marad életünk végéig. Ajándékozz életre szóló élményt szeretteidnek! Választhatsz egy konkrét túrára vonatkozó utalványt, de tetszőleges összegű bónnal is meglepheted barátodat, kedvesedet, kistesódat, szomszédodat. Választhatsz egy konkrét túrára vonatkozó utalványt, de tetszőleges összegű bónnal is meglepheted barátodat, kedvesedet, kistesódat, szomszédodat.

Ajándékozz életre szóló élményt szeretteidnek!

Választható utalvány érték

Válaszd ezt az utalványtípust, ha Te szeretnéd meghatározni az utalvány értékét. Ez esetben a szerencsés kedvezményezett maga döntheti el, hogy melyik túrára jelentkezik. Az utalványon az általad megadott összeg fog szerepelni, melyet jelentkezéskor a részvételi díjból jóváírunk a bón tulajdonosa számára.

Megrendelem

Választható túra, fix utalvány érték

Válaszd ezt az utalványtípust, ha egy konkrét túraélményt szeretnél valakinek ajándékozni. Ez esetben az utalvány tulajdonosa ingyenesen vehet részt az általad meghatározott túrán. Az utalvány ára megegyezik az adott túra részvételi díjával.

Megrendelem

Tudnivalók az ajándékutalvány felhasználásáról

Az utalványok megvásárlása nem jelent automatikus regisztrációt. Minden programra on-line jelentkezni is kell honlapunkon annak, aki részt fog venni az adott túrán/utazáson. A jelentkezési folyamat során a megfelelő rovatba kell beírni az utalvány számát.
A honlapunkon megtalálható túrák csak akkor indulnak, ha összegyűlik legalább 12 jelentkező. Ha valaki rendelkezik egy utalvánnyal még nem jelent automatikus részvételt egy adott túrán. Ahhoz sikeres jelentkezésre is szükség van.
Az ajándékutalvány másra át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, írj bátran e-mailt, vagy hívj minket telefonon!