Biztosításról

Biztosításkötés

Partnerünk Magyarország piacvezető utasbiztosítója, az EUB (Európai Utazási Biztosító Zrt.)

Alapvetően kétféle biztosítást kínálunk

Utasbiztosítás (baleset, poggyász, stb)

Nem várt balesetek, poggyászkár, lopás, stb esetére. Az utasbiztosításnak jónéhány különböző módozta és szintje létezik. Részletek a lenti tájékoztatóban.

Stornó (útlemondási) biztosítás

Ha attól tartasz, hogy valami közbejön, csökkentheted a kockázatot. A stornó biztosítás díja a részvételi díj, vagy a repülőjegy (attól függ mire kötsz biztosítást) 5%-a. Ezen felül vállalnod kell további 20% önrészt, ha mégis bekövetkezne amitől tartasz.

Mindkét biztosítási forma esetén kétféle opciót ajánlunk:

Megkötjük Neked

Ha jelentkezel valamelyik túránkra opcionálisan kérheted, hogy a túrakiírásban kifejtett biztosítást megkössük Neked. Ez esetben nem kell mást tenned, mint a biztosítást kérni, az összegét befizetni, a biztosításkötéshez szükséges adataidat (név, születési dátum) a regisztrációdból ismerjük. Ha nem Békatutajos útra készülsz és nem akarsz bíbelődni, vagy nincs kedved foglalkozni vele, írj egy e-mailt, hogy mikor hova mész, ajánlunk egy számodra alkalmas biztosítást és meg is kötjük Neked. Fizetés ez esetben is utalással történik.

Megkötöd magadnak

Megkötheted magadnak is on-line a biztosításodat gyorsan és egyszerűen az alábbi linken. Fizetés bankkártyával.

Tájékoztatók 

Itt találod a  rövid és velős tájékoztatót a legfontosabb információkkal, ugyanez a télisport utasbiztosításról. Ez pedig a részletes tájékoztató kizárólag ínyenceknek.