Kenu és kerékpárbérlés a Tisza-tónál

Egyre duzzadó hajóparkunk jelenleg 54 beülővel várja az újabb és újabb bevetéseket Poroszlón, a Tisza-tó partján. A 3 illetve 4 személyes, rendszeresen karbantartott túrakenuinkat Te is kibérelheted, ha önállóan szeretnéd felfedezni a vízivilágot, s pár órácskát, vagy akár több napot töltenél el evezgetéssel. Mentőmellényt és vízhatlan tárolókat igény szerint biztosítunk.

Nagyobb létszámú csoportok jelentkezését is várjuk, hiszen partnereink közreműködésével akár 80-90 fő részére is tudunk felszerelést biztosítani.

Ha szeretnél kenut bérelni, kölcsönözni a Tisza-tó partján, jelentkezz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
madarpartpiheno.hu
Telefon: 30/276-0696

Ha szeretnél egy jót evezni, de bizonytalan vagy az evezés technikáját illetően, vagy nem tájékozódsz túl jól a Tisza-tavon, csatlakozz az egyik szervezett Tisza-tavi vízitúránkhoz! Ha nagyobb csapattal érkeznél, és egyedi feltételekkel szeretnétek nyaralni, kérj csoportos ajánlatot és szívesen segítünk.

Vízi bázisunk Poroszló szélén található, a Tisza-tótól csupán a töltés választja el. Poroszló központjától gyalog kb 20 perc, autóval 5 perc. A nyárfa kempingtől fél perc. A parkolás ingyenesen megoldott.

A bázisunkon tengerikajak és kerékpár bérlésére is van lehetőség.