Osztálykirándulás a Békatutajjal

Osztálykirándulás a Békatutajjal

Engedje meg, hogy levegyük válláról a szervezés terheit, s több mint tizenöt éves tapasztalatunkból merítve egy felejthetetlen osztálykirándulásra kalauzoljuk el tanítványait!

Vállaljuk 1-2 vagy akár több napos osztálykirándulások lebonyolítását.

A természet egyedülálló szépsége könnyedén megérinthet és magával ragadhat bárkit, még akkor is, ha ő maga nem is sejti, hogy ez előfordulhat. S talán észre sem veszi a pillanatot, amikor örök szerelembe esik azzal a világgal, ahol mi, emberek sem vagyunk többek, mint egy fa, egy kő, netán egy sündisznó…

Hisszük, hogy a közös elfoglaltságok, úgy, mint a reggeli-ebéd-vacsora közös összeállítása, megfőzése, a tűzrakás, a táborállítás, a táborbontás, mind olyan hasznos, tartalmas tevékenységek, melyekből rengeteget tanulhatnak a fiatalok.

A biztonság maximális szintjéről a túravezetők gondoskodnak. A túrák elején felhívják a figyelmet az esetleges veszélyekre, és elmondják a helyes viselkedési formát.

Hiszünk benne, hogy egy kis odafigyeléssel minden probléma megelőzhető. A csoportot kísérő pedagógusok mellett minden, gyerekeknek szervezett túrán tapasztalt, rutinos túravezetők biztosítják, hogy semmilyen akadály ne adódhasson. A gyerekek egyetlen percre se kerülhetnek el képzett túravezető szeme elől.

Igyekszünk rugalmasan közelíteni a közösség igényeihez, és megvalósítani a legkülönfélébb egyéni elképzeléseket is.

Szolgáltatásaink között szállásfoglalás, és az ellátás megszervezése is szerepel.

Referenciák