Outdoor programok cégeknek

Outdoor programok cégeknek

A csapatépítés szóljon a felfrissülésről, mind fizikailag, mint mentálisan. Erre lehet építeni! Hogy a csapat megújulva, vidáman,  közös élményekkel telve térjen vissza a munka világába.

Őrület, mennyi jó tippünk van minderre! Engedd el a fantáziádat és képzeljd el kollégáidat egy kenuban ülni és evezni, vagy egy raft hajóban közösen sikítani…a hegymenetben, egymást segítve küszködni felfelé, vagy éppen a tóparton sörözni, naplementét csodálni. Este, a tábortüzet körbeülve mehet a sztorizgatás! Itt az ideje kilépni a sablonosból, elemelkedni egy kicsit a földtől.

Utazásszervező cégünk 2010 óta foglalkozik csapatépítő programok megszervezésével és lebonyolításával.

Sokan óráról-órára lebontott programtervvel keresnek meg bennünket, de gyakran bízzák teljesen ránk a feladatot, hogy szervezzünk egy jó hangulatú, aktív kikapcsolódást jelentő hétvégi összetartást kollégáinak.

A túrák biztonságos, sikeres lebonyolításáért, képzett, rutinos túravezetőink vállalnak felelősséget, míg a csapatépítést, igény esetén tapasztalt trénerek kezébe adjuk. Az ő feladatuk, hogy a velünk tartó csapatok minden egyes tagja megtalálja a közös hangot munkatársaival.

Előzetes egyeztetés alapján szervezünk külön kirándulást, túrát, incentive hétvégét, vagy csapatépítő tréninget.

Az alábbiakban összeállítottunk néhány kifejezetten céges csoportoknak és nagyobb baráti társaságoknak szóló ajánlatokat, melyek inkább mintaként szolgálnak, amitől igény szerint el lehet térni.

Referenciák