Tisza-tavi bázisunk a tó legnagyobb kenus flottájával rendelkezik, mi szervezzük a Tisza-tó legtöbb kenus vízitúráját. Túráinkat Poroszlóról és Tiszafüredről indítjuk, innen néhány órás és több napos vízitúrákat is lehet tenni.Tisza-tavi osztálykirándulás

Szolgáltatásink között szerepel a túravezetés, szállásfoglalás, ellátás megszervezése is.

A Tisza-tó zegzugos csatornák, nádasok, surranók, széles vízfelületek és ártéri erdők váltakozásával valószínűleg a legváltozatosabb hazai víz. Páratlan szépségei csak a Kis-Balaton csodás evezős útjaihoz hasonlíthatók. A vízfelületet milliónyi nádas, gyékényes terület és színes virágú mocsári növénytársulások tarkítják.

A Tisza-tó állóvíz, melynek átlagos mélysége nem éri el a másfél métert, ezért kezdőknek és bátortalanabbaknak is, 12 éves kortól, jó szívvel ajánlhatjuk!
Tisza-tavi vízitúra az osztállyal

Tíz fiatal vízitúra vezetőnk összesen 96 év kenus gyakorlattal, és vízi túravezetői jogosítvánnyal rendelkeznek, valamint számtalan vízitúrát vezettek. Az osztálykirándulásokat kísérő túravezetőink gyakorló pedagógusok. Tudják, hogyan kell a gyerekekkel szót érteni.

Az evezés 3 vagy 4 személyes túrakenukban történik. A vízre szállást minden esetben balesetvédelmi oktatás előzi meg.

Ellátás általában

Az étkezések alapanyagait a túravezetők szerzik be, de a napi menü összeállítását a gyerekekkel közösen végezzük. A reggeli és az ebéd általában szendvicsekből áll, vacsorára bográcsban főzünk valamit, vagy nyársalunk. Igyekszünk változatos étrendet kialakítani.

Szállás

Több napos túrák esetén az éjszakákat általában kempingekben, sátrakban töltjük. Bevállalósabb csoportokkal nomád táborhelyekre is szívesen visszük a csapatot, hiszen ez még természetközelibb élményt ad, és persze a költségei is alacsonyabbak. Az elszállásolást faházakban, sőt, kényelmes vendégházban is meg tudjuk oldani.

Választható programok

  • Félnapos vízitúra a Tisza- tavon –Ellátással, vagy anélkül
  • Egész napos vízitúra a Tisza-tavon –Ellátással, vagy anélkül
  • Többnapos vízitúra a Tisza-tavon – Több, mint 10 szálláslehetőséggel
  • Kerékpározás a Tisza-tó körül (40 km, 70 km)
  • Kerékpározás és vízitúra a Tisza-tavon

Választható kiegészítő programok

  • Kalandjáték az Egri várban
  • Kalandpark Tiszafüreden
  • Ökocentrum Poroszlón

Részvételi díjak

Az osztályoknak szervezett vízitúrák részvételi díját sok tényező befolyásolja. Az árazást leginkább a csoport létszámától, a választott időponttól, az ellátástól és a szállásoktól tesszük függővé. Kérjen csoportos ajánlatot (jobbra) és 1-2 napon belül felkeressük a részletek miatt!