Osztálykirándulás Egynapos Soroksári-Dunán

Jelentkezem

Egyszerű, mert nem igényel különösebb felkészülést, nincs szükség komoly felszerelésre. Jó választás, ha az osztály szeretne belekóstolni a vízitúrázásba mielőtt egy hosszabb túrára szánnák el magukat. A Soroksári-Duna Budapestről Hév-vel elérhető.

Gondolta volna, hogy Budapest környékén is van élet, és gyönyörű nádasokat, nyugodt vizet, sőt még bográcsozásra alkalmas hangulatos partot is találhatunk a Duna Soroksári ágában, a Csepel-sziget mellett?

Tíz fiatal vízitúra vezetőnk összesen 96 év kenus gyakorlattal, és vízi túravezetői jogosítvánnyal rendelkeznek, valamint számtalan vízitúrát vezettek. Az osztálykirándulásokat kísérő túravezetőink gyakorló pedagógusok. Tudják, hogyan kell a gyerekekkel szót érteni.
vízen

Az evezés 4-7 személyes túrakenukban történik. A vízre szállást minden esetben balesetvédelmi oktatás előzi meg.

Programjavaslatunk

A kedvcsináló jellegű egynapos osztálykirándulásokon,  a  kiindulási ponthoz megérkezve, a vízreszállás előtt tartunk egy balesetvédelmi oktatást, valamint bemutatjuk a kenuzás alapjait.

A túrát megkezdve kényelmes tempóban leevezünk Szigetszentmiklósig. Ott 2-3 óra főzés, evés és pihi. (Általában paprikás krumplit főzünk, hiszen nagyon egyszerű és gyorsan készen van) A többi túráinkhoz hasonlóan, itt is együtt készítjük el az ebédet! Meggyőződésünk ugyanis, hogy nagyon jó csapatépítő program a főzés. :)

Miután bejártuk a környék összes zegzugos csatornáját, estére visszatérünk a fővárosba.

A Soroksári-Duna gyakorlatilag állóvíz, ezért teljesen kezdő, iskolás csoportoknak is nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

Találkozó: 8:00-kor a Közvágóhídnál,a HÉV megállóban! A csónakházhoz való megérkezést követően balesetvédelmi oktatást tartunk, és bemutatjuk a kenuzás alapjait.

Visszaérkezés: várhatóan 17 óra körül.

Részvételi díjak

Az osztályoknak szervezett vízitúrák részvételi díját sok tényező befolyásolja. Az árazást leginkább a csoport létszámától, a választott időponttól, és az ellátástól tesszük függővé. Kérjen csoportos ajánlatot (jobbra) és 1-2 napon belül felkeressük a részletek miatt!