Dél-Csehországi sörös-vizes csapatépítő

Jelentkezem

Dél-Csehország a kastélyok, tavak, várak, illetve a finom sörök hazája. Bármerre megy az ember, biztosan álló, vagy folyóvizekbe és középkori kastélyokba botlik.

Rengeteg programlehetőség kínálkozik a környéken, így legtöbb esetben minimum egy éjszakára és két napra visszük oda a csoportjainkat.

Szolgáltatásink között szerepel a túravezetés, szállásfoglalás, ellátás megszervezése is.

A hétvégi programok bázisa Český Krumlov középkori városa. 1992-ben a várost az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. Egyedülálló hangulata mindenkit magával ragad. A medvékkel is védett vár tövében bájos teraszok sorakoznak, ahol igen kedvező áron mérik a nemzet messze földön híres nedűjét! (nem a kofolára gondoltunk).

Választható programok

Városnézés Český  Krumlovban magyar nyelvű idegenvezetővel

Český  Krumlov nevezetességei lesznek a terítéken. A lélegzetelállító magasságokba nőtt vár tövében bájos teraszok sorakoznak. Ezen a napon lesz idő a városnézésre, egy remekbe szabott ebédre a folyóparton, egy fagyira a középkori főtéren... kinek mihez lesz kedve. Český Krumlov történelmi városa bőven ad látnivalót az odalátogatónak. Terveink szerint ezen a napon megcsodáljuk a várat és a kastélyt belülről is.

Sörgyárlátogatás

A programsort az Eggenberg sörgyárlátogatással folytatjuk.

Ha már a sörgyárba vitt minket a jószerencse, nem hagyjuk ki annak részletes vizsgálatát sem. Az Eggenberg sörgyár meglátogatása örök emlék marad mindenkinek. :)

Könnyű raftingtúra a Moldva folyón

Egy 3-5 órás vízitúrára indulunk. Český Krumlovot a Moldva (Vltava) sebes vize szeli ketté, amin 2-3-6 fős hajókban evezünk egy jót a középkori városon keresztül. A folyó városi szakaszát a középkori díszlet mellett mesterséges zúgók teszik izgalmassá. A vízitúrát egyaránt ajánljuk kezdőknek, bátortalanoknak és bátrabbaknak! A nagyobb hajókban kényelmes, és biztonságos a lejutás, még védőfelszerelést sem igényel.

Kick-bike, avagy rollerezés felnőtteknek

A rollerre emlékeztető guruló alkalmatosság kitűnő kalandot és csodás élményt nyújt annak, aki kipróbálja. A 8 km-es erdei ösvényen szinte csak gurulni és fékezni kell, közben élvezni a gyönyörű panorámát.
Ezt a programot általában összekötjük a raftinggal. Az esetek nagy részében a vízitúra után felutazunk a Klet nevű hegyre, mely a város fölé magasodik, és onnan gurulunk le Cesky Krumlovba.

Vízitúra a Luznice folyón

S, hogy igazán vízitúra is legyen, irány a Luznice. A méretében az Ipolyhoz hasonló, közelítőlen 8-10 méter széles folyócska a hazai túráinkhoz viszonyítva egészen új élményt kínál. Gyönyörű, tiszta vize sebesen halad a sekély, kanyargós medrében. Az arra tévedt vízitúrást végig fenyőerdők kísérik, sokszor akadályként, keresztbe fordult fatörzsekkel tréfálva meg!

Szolgáltatásink között szerepel a túravezetés, szállásfoglalás, ellátás megszervezése is.
Népszerű,csehországi programunkat legtöbb esetben 2-3 naposra tervezzük.

Kérj tőlünk ajánlatot, jobbra, a "CSOPORTOS AJÁNLATKÉRÉS" gombra kattintva!