Imbolygó állófogadás a Tisza-tavon

Jelentkezem

Vízitúra a naplementében, állófogadás a Tisza közepén

A csapatot a délutáni órákban várjuk kenuinkkal a bázisunkon. A kötelező balesetvédelmi oktatást, valamint az evezés alapjainak elsajátítását követően nekivágunk a vízi rengetegnek. A néhány órás kenutúra során többször megállunk majd vízimadarakat fürkészni.Az evezés záró felvonásához a Napot hívjuk segítségül. Amikor elkezdi aranysárgára festeni a víz felszínét és rózsaszínűre az égboltot, akkor letesszük lapátjainkat és a kenukban ülve összekapaszkodunk. Elcsendesülve a gyönyörű látványtól (Vigyázat kicsit giccses lesz!), néhány percig csak sordódunk az árral.

Állófogadás a Tisza kellős közepén

A napot egy exkluzív állófogadással folytatjuk egy kompon, ami a „szerencsés véletleneknek” köszönhetően  éppen szembejön velünk a Tiszán.  És ha már a lapátunk nehézzé vált, lecseréljük pezsgős poharakra.

A kép az említett kompról készült.

A csapatot zenével, fáklyákkal, szendvicsekkel és némi itallal látjuk vendégül a Tisza folyó tiszafüredi szakaszán.

Ellátásról

A varázscilinderünkből ezerféle lehetőséget tudunk előhúzni. A zsírosdeszka – pálinka kombinációtól kezdve, a fehér abrosszal megterített svédasztalos vacsoráig bármit megszervezünk

Szolgáltatásink között szerepel a túravezetés, szállásfoglalás, ellátás megszervezése is.

A Tisza-tó zegzugos csatornák, nádasok, surranók, széles vízfelületek és ártéri erdők váltakozásával valószínűleg a legváltozatosabb hazai víz. Páratlan szépségei csak a Kis-Balaton csodás evezős útjaihoz Tisza-tavi bázisunk a tó legnagyobb kenus flottájával rendelkezik, mi szervezzük a Tisza-tó legtöbb kenus vízitúráját. Túráinkat Poroszlóról és Tiszafüredről indítjuk, innen néhány órás és több napos vízitúrákat is lehet tenni.hasonlíthatók. A vízfelületet milliónyi nádas, gyékényes terület és színes virágú mocsári növénytársulások tarkítják.

A Tisza-tó állóvíz, melynek átlagos mélysége nem éri el a másfél métert, ezért kezdőknek és bátortalanabbaknak is jó szívvel ajánlhatjuk!

Az evezés 3 vagy 4 személyes túrakenukban történik. A vízre szállást balesetvédelmi oktatás előzi meg.

Részvételi díj

A külön csoportoknak szervezett vízitúrák részvételi díját sok tényező befolyásolja. Az árazást leginkább a csoport létszámától, a választott dátumtól, az ellátástól és a szállásoktól tesszük függővé.