Csapatépítés a Gemenci Erdőben

Jelentkezem

Különleges hangulatú csapatépítő vízitúrát ajánlunk a Gemenci Erdő zegzugos, vadregényes vizeire!

A Gemenci Tájvédelmi Körzet védett madarak garmadájának biztosít élőhelyet. A gémfélék és gólyák számára fontos táplálkozó hely a terület. Az ártéren élő védett denevérfajok és emlősök mellett jellemző az ártér állatvilágához hozzátartozó vaddisznó és a Gemenc szimbólumává vált gímszarvas is.A Gemenci Erdő igazi vízi paradicsom az év minden szakában. Gemencen körülbelül 30 nagyobb holtág, illetve belső tó található.  Mindig más és más oldalát mutatja a látogatónak. Áradáskor nagyobb területeket lehet bejárni, de ha alacsony a vízállás, akkor is gyönyörű túrákat lehet tenni a holt-ágakon és jókat lehet pancsolni és pihenni az élő Duna homokpadjain.

Szolgáltatásink között szerepel a túravezetés, szállásfoglalás, ellátás megszervezése is.

Kezdve a legnomádabb megoldásoktól, - sátrazás egy homokpadon, éjszaka a tábortűz mellett és a csillagos ég fénye alatt-, céges csoportok számára többféle szállást tudunk ajánlani! Baján és a Vén Duna partján fekvő üdülőövezetben hangulatos vendégházban, és szállodában is megszállhatunk.

Az evezés 3 vagy 4 személyes túrakenukban történik. A vízre szállást balesetvédelmi oktatás előzi meg.

Részvételi díjak

A külön csoportoknak szervezett vízitúrák részvételi díját sok tényező befolyásolja. Az árazást leginkább a csoport létszámától, a választott dátumtól, az ellátástól és a szállásoktól tesszük függővé.

Kérj tőlünk ajánlatot, jobbra, a "CSOPORTOS AJÁNLATKÉRÉS" gombra kattintva!