Raftingtúra Szlovéniában -adrenalin csapatépítés

Jelentkezem

Szlovén raftingtúránk rendkívül népszerű a céges csapatépítők körében is. Nem véletlenül, hiszen a Triglav Nemzeti Park felfoghatatlanul szép környezetet teremt aktív programjainknak.

A Soca, vagy másnéven Isonzó a vadvizek között a közepes nehézségűek közé tartozik, így már kellően izgalmas, ugyanakkor a 8-10 személyes hajókban evezve tökéletesen biztonságos. A folyón állandóan váltogatják egymást az izgalmasabb, és a csendesebb szakaszok, így bőven van idő nézelődni, gyönyörködni a varázslatos táj szépségeiben.

A raftingról röviden…

8-10 személyes raftokban való túrázás speciális tulajdonsága, hogy teljes és összehangolt munkát kíván a bent ülőktől, ezért különösen alkalmas csapatépítés jellegű programok szervezésére. A hatékony előrejutás legfontosabb előfeltétele, hogy a raft két oldala egyszerre evezzen, vagyis összhang legyen a csapattársak között.

Szolgáltatásink között szerepel a túravezetés, szállásfoglalás, ellátás megszervezése is.
Népszerű, raftingtúránkat rendszerint 2-3 naposra tervezzük.

Kérj tőlünk ajánlatot, jobbra, a "CSOPORTOS AJÁNLATKÉRÉS" gombra kattintva!

Egyéb programlehetőségek

Kirándulás a környéken, vagy alpesi gyalogtúrák

A bázisunk közvetlen közelében több kirándulási és túralehetőség van. Ajáűnlhatunk rövidebb, 2-3 órás sétautakat gyönyörű vízesésekhez, de tehetünk nagyobb, alpesi túrákat is.

Irány a föld alá, ez nagyon kajak lesz!

És tényleg! Kicsit őrülten hangzik... úgyhogy ott a helye a Te csapatodnak is.Kajakkal a bányábanA Mezicai bánya éppen útbaesik hazafelé, így itt is tehetünk egy megállót, hogy abszolult kimaxoljuk a csapatépítést.

Kajakkal a föld alatt

Bled-i tó és az Isteni krémes

A szépségéről és a krémesérül elhíresült Bled-i tó a Triglav Nemzeti PArk másik oldalán található, mint a raftingbázisunk. A programunkat alakíthatjuk úgy is, hogy útba ejtsük a tavat is és sétálhassunk egyet a festői szépségű tájban.


A vadvízi evezés menete

A vadvízi evezés időtartama körülbelül 3 - 3 és fél óra, és általában délelőtt 9 óra körül indul. A túra időtartama ellenére nem kifejezetten fárasztó. Útközben többször megállunk vízbe ugrálni, vagy csak egyszerűen csorogni és a tájat csodálni.

A túra előtt a túravezetők mindenkinek kiosztják a higiénikusan tisztán tartott (fertőtlenített) neoprén ruhákat és sisakokat, majd részletes balesetvédelmi eligazítást tartanak.