Csapatépítő vízitúra a Soroksári-Dunán

Jelentkezem

Soroksári egynapos vízitúráink könnyen elérhetőek mindenki számára, nem jelentenek túl nagy kihívást, mégis betekintést engednek a vízitúrázás világába. Egy kicsit kimozgatja az embert a megszokott monotonitásából, talán még a komfortzónájából is. Ezáltal lesz ez a programválasztás tökéletes, céges csapatépítők számára.
A Soroksári / Ráckevei Duna a Csepel sziget keleti oldalán húzódik. A folyót mindkét végén zsilipekkel zárják ezért gyakorlatilag állóvíz, ami kitűnő feltételeket teremt az állat- és növényvilágnak, és nem utolsó sorban a kenusoknak is.

Állóvíz jellege miatt a kezdőknek különösen alkalmas arra, hogy ráeszméljenek: vízitúrázni öröm és boldogság!
öröm

Az evezés 4 vagy 6 személyes túrakenukban történik. A vízre szállást balesetvédelmi oktatás előzi meg.

Részvételi díjak

A külön csoportoknak szervezett vízitúrák részvételi díját sok tényező befolyásolja. Az árazást leginkább a csoport létszámától, a választott dátumtól, az ellátástól és a szállásoktól tesszük függővé.

Egy lehetséges egynapos Soroksári vízitúra bemutatója

Reggel Dunaharasztiban találkozunk, a Duna parton (Boráros térről 15 km, HÉV-vel 25 perc). A túravezetők bemutatkozása után, ismertetik a vízitúrázás legfontosabb szabályait, beosztják a hajók legénységét.

A túra hosszát rugalmasan tudjuk változtatni, mivel uticélunkat (Szigetszentmiklóst) hosszabb és rövidebb útvonalon is meg tudjuk közelíteni.

A holtág ezen szakaszán bőven találhatunk zegzugos csatornákat, hangulatos helyeket, nádasokat.  Szeretnénk ezekből minél többet megmutatni. Útközben többször megállunk pihenni, beszélgetni, fürödni.

Dél körül kikötünk Szigetszentmiklóson.

A vízparti tűzrakóhelyen közösen elkészítjük az ebédünket. Többnyire paprikás krumplit szoktunk főzni!

Teli hasakkal, kipihenve, délután 1-2 óra körül visszaindulunk Dunaharaszti felé. A bátrabbakkal áttörünk az „áttörhetetlen” nádason majd kényelmes tempóban délután 4 óra körül kötünk ki a csónakháznál.

KÉRJEN CSOPORTOS ÁRAJÁNLATOT!