Sítábor a Francia Alpokban-St. Francois

2019. január 25 - február 2. (9 nap, 8 éjszaka)

Jelentkezem
Sítábor a Francia Alpokban-St. Francois
Francia-SíÉletÉrzés. Mert ugye van ilyen. Egészen más ez, mint bárhol Európában. Egyedi, és mi jól ismerjük, hiszen tizenöt éve szervezünk sítáborokat a Francia-Alpokban. Tudjuk, mi kell egy jó sítáborhoz (nem csak a Békadesszert, de azért az is) és tudjuk, hogy hol keressük a jót. 
Ezúttal St Francois-Longchamp-ban találtuk meg a 2019-es január végi táborunk ideális helsyzsínét. A dátum a szokásos, január 25-ös kezdetű. A hó stabilan január elején megérkezik, majd a mi hetünkben is esik egy kevés, csak hogy legyen friss, amúgy süt a NAP! Azt mondanunk sem kell, hisz tudod, hogy 2600 méteren másképp süt még a nap is! 
Csatolj, indulunk Valmorelbe! A 165 km-es pályarendszer várja, hogy felfedezd! Juhhéj!
Francia sítábor-öröm

Békatutajos Sítábor: több mint egy sima síelés

Ha voltál már velünk, akkor pontosan tudod: a Békatutaj sítábor több, mint egy síelés busszal. Közösségi életet élünk pályán kívül és belül is. Meghívunk az apartmanunkba forralt borozni (mindenkit)(esetleg elmegyünk a Tietekbe), szervezünk esti túrázást, ingyenes síoktatást, snowboard oktatást, közös wellnessezést, vagy amire épp igény és lehetőség mutatkozik. Tábort szervezünk, aminek programjain persze mindenki saját igénye szerint vesz részt.

A síterep: Grand Domaine-Valmorel-St.Francois

St. Francois, (ejtsd: szanfranszoá) az 1250 és 2550 méter között fekvő síterep, hóbiztos, az elmúlt 5 évben 70-160 cm volt ilyenkor a hóréteg átlagos vastagsága.

Grand Domaine nagy számú kék jelzésű, lankás-széles pályáit imádják a kezdők és imádjuk mi is, akik már jópár éve húzzuk a magunk egyre tökélesedő carving íveit. 
Ha szereted feszegetni a határaidat, akár el is hagyhatod a pálya határait. Valmorelben rengeteg az Off-Piste lehetőség! 
Ha mégis inkább belül maradnál, akad számodra 50 km-nyi meredek élvezet. Elég lesz, ugye?
A pályarendszer két részre oszthtató. A nagyobb hírnevet kapott Valmorelt kötötték egybe St. Francois településsel. A két síközpont közúton viszonylag messze vannak egymástól, így délutánonként, pályazáráskor résen kell lenni, nehogy rossz irányba csússzunk le a hegyről! :)

Valmorel Franciaország talán legszebb és leghangulatosabb sítelepülése. Modern, hiszen csak a 70-es, 80-as években kezdték el igazán kiépíteni a sícentrumot, a kialakításakor mégis nagy figyelmet fordítottak a környéken ismert szavojai stílus és építészeti hagyományok megőrzésére.

Sítérkép nagyobb méretben >>

Valmorel-St. Francois síterepét összesen 165 kilométeres sípályarendszer alkotja. (115 kék, 35 piros, 15 km fekete). A rendszer 5 kabinos és 14 libegő felvonója elnyeli az amúgy sem nagy tömeget, így sorban állásról szó sem lehet! A síterepen további 32 húzólift szolgálja ki a síelőket és snowboardosokat.
Apropó, snowboardosok! Azt már mondtuk ugye, hogy sokat lehet pályán kívül csapatni, de van itt még Nektek snowpark és cross pálya is! 
A sífutók St. Francois-ban összesen 44 km kezelt pályán túrázhatnak. 

Szállásunk - Abszolút pályaszállás!

Az apartmanok igényesek és jól felszereltek, szokás szerint saját konyhával rendelkeznek. 
Pályaszállás-St. Francois

4 fős apartmanok (2p4) 28 négyzetméter alapterületűek, nem kifejezetten tágasak, de a francia átlagnál kicsivel jobbak (28 négyzetmétert olykor 6 főnek is szoktak kínálni). Mindegyikben van egy hálószoba egy franciaággyal, és a nappaliban egy kihúzható kanapé. Az apartmanhoz tartozik egy fürdőszoba, egy külön WC és erkély.

3 légteres 6 fős apartmanok (3p6) 37-40 négyzetméteresek. Mindegyikben van két hálószoba két ággyal, vagy franciaággyal, vagy emeletes ággyal, a nappaliban egy kihúzható kanapé. Az apartmanhoz tartozik egy fürdőszoba, egy külön WC és erkély. 

A 8 fős, 3 légteres apartman (3P8) korlátozott számban (1) elérhető. Van benne egy hálószoba franciaággyal, két hálószoba 1-1 emeletes ággyal, és egy nappali-konyha-étkező kihúzható kanapéval.

Ha szeretnétek úgy kivenni egy apartmant, hogy nem töltjük tele, írjatok egy e-mailt, és kiszámoljuk, hogy mennyi felárral tudjuk megoldani!

Nem töltesz meg egy apartmant? Nem para! Mi megtöltjük.

Sokan jelentkeznek olyanok, akik egyedül, vagy 1-2 társukkal jönnek, illetve, akiknek a társasága nem tölt meg egy apartmant. Ilyen esetekben igyekszünk úgy összeállítani az apartmanok lakóit,hogy hasnoló korosztályú résztvevők kerüljenek egy apartmanba. Ilyenkor figyelembe vesszük azt is, ha valaki fiúkkal, lányokkal, stb szeretne együtt lakni. A jelentkezésetek megjegyzés rubrikájában van lehetőségetek leírni igényeiteket.

Ellátás

Az ellátásról nektek kell gondoskodni. Ehhez az apartmanokban található jól felszerelt konyha remek lehetőséget kínál. Az otthonról hozott ételeket villámgyorsan meg lehet melegíteni, de egy egyszerűbb étel megfőzése sem jelenthet akadályt. A konyhában mosogatógép is található. A szállásunktól 2 perc sétára élelmiszer üzlet is van, ahol beszerezhetjük a napi friss bagetteket, és pár palack bordeaux-it is...

Létszám - jelentkezési időszak

A túra meghirdetésekor egy busznyi (kb. 50) helyünk van, ami könnyen lehet, hogy így is marad. Ez esetben arra számítunk, hogy hamar betelnek a szabad férőhelyek. Ha nagyon szédítő sebességgel jönnek a jelentkezések, akkor megpróbáljuk bővíteni a tábor létszámát, de egyáltalán nem biztos, hogy lesznek még szabad apartmanok, amiket lefoglalhatnánk. Összefoglalva: Tessék gyorsan jelentkezni! ;)

Sítársbörze

"Kezdő barátnőmet haladóbb sítudású társra cserélném. Csak napközbeni elfoglaltságra" 
"Egyedül jelentkeztem, és keresek valakit, aki velem csúszik, de mint az őrült"
"Egy hetet síeltem eddig életemben, nem akarom feltartani a barátaimat, ezért keresek valakit 'kék pálya' jeligével. Kalandorok kíméljenek"

Ha a fentihez hasonló kérdések kavarognak a fejedben, erre is kínálunk megoldást. Még kifelé menet a buszon segítünk egymásra találni azoknak, akik sítársat keresnek maguknak. Persze a síoktatáson is lehet, hogy megismersz valakit, akinek a tudása és a tempója a tiéddel azonos. Sőt! Biztosan.

Utazás

Az utazás komfortos, hosszú utakra tervezett autóbusszal történik, melyet Budapestről indítunk. A busz péntek este 20 óra körül hagyja el a fővárost, és optimális esetben szombaton kora délutáni órákban érkezik meg St Francois-ba. Menet közben kb 4-5 óránként megállunk, hogy mindenki kinyújtóztathassa tagjait.

Az utazáshoz egy 25 éves múlttal rendelkező profi partnercég szolgáltatásait vesszük igénybe.

Néhány hasznos tipp kezdő utazóknak, hosszú buszozáshoz

Franciaország tényleg baromi messze van, de az utazás nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen, hidd el! Mi 15 éve járunk a Francia Alpokba síelni Veletek, évente legalább 2-3 alkalommal. Az évek során felhalmozott tapasztalatainkat Dani szedte csokorba, és írt róluk egy blogbejegyzést a kalandturatarsasag.blog.hu oldalára. Jelentkezz bátran, hamarabb oda fogunk érni, mint gondolnád!

Felszerelés

Nincs felszerelésed? Sebaj, partnerünk segítségével 12 ezer ft-ért egész hétre szerzünk neked minőségi felszerelést. Ráadásul a buszinduláskor a helyszínre is hozzák és hazaérkezéskor el is viszik azokat. 

Ha van saját felszerelésed, a titkos jelszavunkkal 2 500 Ft-ért szervizelik (élezés + wax) neked, és ha akarod ki is hozzák a buszhoz induláskor. Odakint 25 euró alatt nem úszod meg.  

Kezdő síoktatás sítáborainkban

Mindig szerettél volna közelebbről megismerkedni a hófödte hegycsúcsokkal, 
de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Gyere velünk síelni, mi Téged is feljuttatunk a csúcsra!

Ne félj belevágni, jó néhány éves praxisunk alatt nem találkoztunk még olyan kezdővel, aki ne fülig érő szájjal jött volna be esténként a pályáról. Hidd el, a síelés által olyan élményekhez juthatsz, amikhez semmilyen más módon.

Itt az alkalom, hogy a latyakos belváros helyett Te is két-háromezer méteres magasságból szemléld a világot, itt az ideje, hogy Te is megérezd a siklás örömét!

Ha részt veszel valamelyik sítáborunk ingyenes (vagy kedvezményes) síoktatásán, néhány nap alatt olyan magabiztosságra tehetsz szert, amivel az oktatáson kívül is öröm lesz számodra a síelés!

Síoktatás

A kezdők számára biztosított az ingyenes síoktatás. (eleinte kb. napi 2*2 óra, később az ügyesedéssel arányosan kevesebb), melyet képzett, rutinos síoktatóink irányítanak majd. A középhaladók és a haladók számára is készülünk ingyenes oktatással, stíluscsiszolással, pályán kívüli kalandozással.
kezdő síoktatás

"Tetszett, hogy Dani nem hagyott a síoktatáson pihenni, akarta, hogy jól csináljam én is, vagy legalább ráérezzek :)" 

"Megtanítottátok síelni a barátnőmet, aki most már élvezi nagyon."

Hogyan zajlik a síoktatás?

A kezdő síoktatásokon olyan fiatalok vesznek részt, akik hozzád hasonlóan nem tudnak síelni, viszont nagyon szeretnének. Nem fogsz kilógni a sorból, a többiek is most kezdik. Az első napokban kb 2*2 óra, később, ahogy fejlődtök és egyre biztonságosabban tudtok önállóan síelni valamivel kevesebb lesz a foglalkozások időtartama.
Kezdő síoktatás, verseny

A foglalkozások kivétel nélkül bemelegítéssel (többé-kevésbé játékos formában) kezdődnek, majd az oktatók irányításával a csoport lépésről lépésre halad a sítudás iskolájában. Fontos hangsúlyozni a csoport szót, hiszen mindig együtt maradunk, figyelünk egymásra.

A síoktatáson az oktató elmagyarázza, majd bemutatja az egyes gyakorlatok technikáját a tanulók pedig igyekeznek olyan módon koordinálni a mozgásukat, hogy abból valami hasonló kerekedjen. Ez persze nem fog mindig sikerülni, de a rengeteg rávezető gyakorlat segítségével rohamos fejlődésen fogsz átesni. Az oktatás tematikája úgy van felépítve, hogy lépésről lépésre haladva mindig egyre fokozódjon a tanulók mozgásának koordinációja.
száguldó kezdők

A néhány nap alatt a sítáborok legjobb közössége a síoktatásokon szokott formálódni.

Snowboard oktatás

Míg a kezdő és haladó síoktatás ingyenes táborainkban, a snowboard oktatást a részvételi díj nem tartalmazza! Fogj össze barátaiddal és nevezzetek be akár együtt!
10 fő felett mindenképpen hívunk oktatót!
A snowboard oktatás díja 10 fő esetén 13.000 Ft / hét. Amennyiben többen is lesztek, ennek díja kevesebb lesz.
Jelentkezz és mi szólni fogunk, ha megvan a 10 fő!


Milyen felszerelést vigyek magammal?

A sífelszerelés helyes megválasztása fontos a kényelmetek és biztonságotok érdekében. Figyeljetek oda rá, és kérjétek a kölcsönzőben dolgozó szakemberek (vagy régóta síelő barátok) segítségét! Vagy írjatok nekünk egy e-mailt és segítünk!

Síkötés: Biztonsági szempontból a legfontosabb tényező. Ha a kölcsönzőben a szakember véletlenül megfeledkezne róla (nem valószínű), kérjétek, hogy a testsúlyotoknak, és a bakancs méretének megfelelően állítsa be a kötést! Az első napi síelés előtt mi is meg fogjuk nézni a felszereléseket és segítünk beállítani.

Síléc: Javasoljuk, hogy kb. vállig érő carving (piskóta formájú) lécet hozzatok magatokkal. Ahagyományos (egyenes) lécekkel is meg lehet tanulni síelni, csak nehezebb. Kerüljétek messziről a száz éves, életlen, nem megfelelően karbantartott, rozsdás darabokat!

Síbakancs: Mindenképpen próbáljátok fel mielőtt elindultok az útra! Egy hétig lesz a lábatokon. Ha kényelmetlen, nyom valahol, fel fogja törni a lábatokat és megkeserítheti a hetet. Szintén fontos, hogy megfelelően tartsa a lábatokat. A síbakancsban az ember lábfeje nem nagyon mozdulhat. A sarok esetleg emelkedhet kb. 1 cm-t.

Síbot: Optimális méret: Ha a hóba leszúrod, a markolatát derékszögben behajlított kézzel tudod megfogni.

Ruházat: Sínadrág és síkabát vagy overál. Rétegesen öltözzetek fel, mert a hegyen gyorsan változhat az időjárás. Sapka, sál, kesztyű természetesen alapfelszerelés.

Kiegészítők: Hozzatok magatokkal napszemüveget (UV szűrőset, mert a hó visszatükrözi a napsugárzást, ami ellen védekezni kell). A síszemüveg is ajánlott felszerelés (erre hóesésben van szükség) Mindenképpen hozzatok magatokkal napvédő krémet (legalább 20 faktorosat), mert ha egy kicsit is süt a nap, meglepően le tud égni az ember arca akár hideg van akár nem. Bukósisak használata nem kötelező, de csak ajánlani tudjuk, senkinek nem árthat. Fő a biztonság! :)

Most akkor komolyan belevágjak?

Ugyanmár, ennél jobb lehetőséged nem lesz. Most ingyen megtanítunk síelni!

Soha nem késő elkezdeni, viszont nagy élménnyel lesz kevesebb az életed, ha kihagyod!

Az, hogy jelentkeztél az oktatásra természetesen nem kötelez semmire, bármikor meggondolhatod magad, ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogulsz.

Társaság, esti programok

A résztvevők zöme 25 és 40 év közötti fiatal felnőttek. A sítúráinkon a társasági életnek az apartmanok közti falak általában nem szabnak határokat. A nappali síoktatáson túl esténként is szervezünk programokat. Nem szeretünk olyat megígérni, aminek létrejötte külső körülményektől is függ, ezért csak csöndben készülünk többek között közös hüttézéssel, középhaladó és haladó sí stíluscsiszolással, éjszakai csillagnéző hótaposó túrával és forraltboros partyval.

Nem gond, ha nem egész apartmannyi társaság jelentkezik együtt, és az sem gond, ha senkit nem ismersz a csapatból. Igyekszünk az apartmanokat úgy beosztani, hogy mindenki találhasson magának társaságot.

A Békatutajos utazásokon a társaság zöme 1975 és 1995 között született fiatal felnőtt. A kor persze másodlagos, szívesen látunk Téged is, ha az alábbiakkal azonosulni tudsz.

A közösségünkben van a helyed, ha…

 • ...a Világra nyitott, az átlagosnál jóval rugalmasabb, intelligens, kalandvágyó ember vagy,
 • ha nem csak elviseled, de még örülsz is, hogy más emberek társaságát élvezheted, még akkor is ha ez igényli az alkalmazkodás, a türelem és a megértés tudományát,
 • ha nem zavarnak olyan "kényelmetlenségek", mint az eső, a sátorozás vagy akár esetenként a nyugaton megszokott minőségű fürdőszoba hiánya,
 • ha közvetlen vagy és nem csak elviseled, hanem még jól is esik, hogy mi mindenkivel tegeződünk,
 • ha el tudod fogadni, sőt élvezed, hogy adott esetben hajlandóak vagyunk változtatni a programon, ha azzal hozzáteszünk az élményhez,
 • ha szeretsz élni és imádod a természetet, a szabadságot, a szabadban való mozgást.

Minden túrán többen vannak olyanok, akik először utaznak velünk, és vannak akik többször vettek már részt békatutajos túrán.

Az se lehet gond, ha egyedül jelentkezel, rendszerint mások is vannak ezzel így. Sőt, épp az a lényeg, hogy nálunk új barátokat találhatsz! :)

Nem azoknak szólnak a túráink, akik…

 • ...az előre megfogalmazott elvárásaikról a körülmények, és a velünk utazók közös érdekeinek fényében sem szívesen mondanak le,
 • ...-et sok esetben zavar, hogy mások másként vélekednek a világról, és az övéktől sok esetben eltérő értékek mentén szervezik az életüket.

Olykor felhívnak az idősebb korosztály tagjai, hogy ugyan idősebbek a célcsoportnál, ámde kitűnő egészségnek örvendenek és jól bírják a túrákat. Ez fontos és örömteli dolog, de nem ez a kritérium. Nem baj, ha idősebb vagy. A probléma akkor van,

 • ha a koroddal a rugalmasságod és alkalmazkodóképességed jelentősen csökkent.

Nem fogadjuk a jelentkezését, annak... 

 • ...akiről korábban azt tapasztaltuk, hogy a fentiek alapján nagyon nem illik a képbe és ezzel elrontja a társaság hangulatát

Igen, jól érted, a túráink jó hangulatának érdekében fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a békatutajos szellemiséghez nem illők jelentkezését visszautasítsuk.

Ez mindannyiunk érdeke, nekik sem lenne jó élmény velünk túrázni, ezzel tehát csak megelőzzük a gondokat. Nem állítjuk, hogy a mi stílusunk jó, a vagy esetleg a legjobb, azonban ahogy autóból is a stílusodhoz és lehetőségeidhez illőt választhatsz, ugyanúgy megteheted ezt az utazási irodákkal is. 

Nagy szeretettel várunk, ha a felső kategóriába tartozol! :)

Nem töltesz meg egy apartmant? Nem para! Mi megtöltjük.

Sokan jelentkeznek olyanok, akik egyedül, vagy 1-2 társukkal jönnek, illetve, akiknek a társasága nem tölt meg egy apartmant. Ilyen esetekben igyekszünk úgy összeállítani az apartmanok lakóit,hogy hasnoló korosztályú résztvevők kerüljenek egy apartmanba. Ilyenkor figyelembe vesszük azt is, ha valaki fiúkkal, lányokkal, stb szeretne együtt lakni. A jelentkezésetek megjegyzés rubrikájában van lehetőségetek leírni igényeiteket.

"Jól sikerült az apartman beosztásunk, jól éreztük magunkat a velünk szóbaálló túratársakkal, Jó volt a forraltboros este, valamint örültünk a szervezők és oktatók közvetlenségének, a baráti hangnemnek, a bulis estéknek!" 

A túravezetők és síoktatók

Dani és Hajni lesz.

A résztvevők száma

50-55 fő között várható.

Erről a túránkról írtátok

Jó nem pont erről, mert pont itt ez az első sítáborunk, de a francia sítáborainkról ilyeneket írtatok:

"Nagyon örülök, hogy veletek mehettünk síelni, az egész tábor nagyon tetszett és nagyon jól éreztem magam. Előtte nagyon féltem, hogy a 3 évvel ezelőtti balesetem miatt nem bírok majd lecsúszni egy kék pályán sem, de szerencsére nem volt semmi gond és visszajött a kedvem a síeléshez, ami nagyban nektek köszönhető! :)" 

"sose gondoltam volna, hogy pont egy sítáborban fizikailag lehetséges ennyit és ilyen hosszan röhögni.(de ezelőtt még sose voltam sítáborban :) se a Tutajosokkal)"

"Öröm: „ebédidőben” mikor nagy szerencsém volt, egyes-egyedül „száguldhattam” a csiga-teknős völgyekben, ami azt a beképzelt illúziót adta, hogy ezt a tökéletes pillanatot a csipkézett, porcukros hegyekkel és a szikrázó napsütéssel csak nekem teremtették oda. Bánat: az égegyadtavilágon semmi, hacsak hogy nem maradtam ott..."

"A békadesszert igazán nice touch volt :)"

"Nagy-nagy köszönet ezúttal is a csapatnak! Ismét remekül szervezett táborban vehettem részt, és nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy megtaláltunk Titeket két éve, és remélem találkozunk még - ha nem is a közeljövőben, de mindenképp! További sok sikert, és nagyon jó programokat kívánok Nektek!"

"Annyi karakter nem fér ide amivel el lehetne mondani mennyire életre-szóló-csodálatos-hiper-szuper élmény volt végre ezen a két lécen siklani.Hatalmas köszönet érte!!!" (Zsófi)

"Hihetetlen alapossággal, minden ember hülyeségeire külön odafigyelve dolgoztok. Én ilyet még sehol máshol nem tapasztaltam. Azt hiszem, az, hogy egyre több túrán veszek részt, eleve magáért beszél.:-))Köszönöm!:-)" (Bernadett)

"Először mentem olyan sítáborba, ahol hibátlan volt a szervezés. Semmibe nem tudok belekötni :)" (Adrienn)

"Mindig voltak előítéleteim a franciákkal kapcsolatban, de ahhoz képest, hogy franciák meglepően kedvesek voltak. :-)  Szóval nagyon tetszett a túra, szép volt a hely és jók voltak a pályák. A síelés tényleg jó móka." (Csaba)

"Köszönöm a szobabeosztást is, szerintem nálunk különösen jó sikerült összerakni a csapatot :)  További sok sikert kívánok a túrák szervezéséhez, remélem sokszor túrázhatok/tunk még veletek!  u.i.: Valamiért nem tudtam választ bejelölni a 3. kérdésnél :( Az oktató értékelésénél pedig remélem, hogy jól néztem, és a "szuper"-t sikerült bejelölni, nem a gyengét. :)"

Tömören

Időpont: 2019. január 25 - február 2.
Szállás: 4-6-8 személyes apartmanokban
Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás

Részvételi díj

3 légteres 6 fős és 8 fős apartmanban: 126 000 Ft

2 légteres 4 fős apartmanban: 134 000 Ft

Október 15-ig ebből lejön 5 ezer ft jóhamar kedvezmény.

A részvételi díj mindkét esetben tartalmazza:

 • 6 éj szállást (apartmanokban)
 • idegenforgalmi adót, környezetvédelmi díjat
 • 6 napos Grand Domaine síbérletet (165 km sípálya)
 • utazást autóbusszal (Budapestről)
 • napi 2-4 óra síoktatást a kezdőknek, néhány alkalom síoktatást középhaladóknak és haladóknak
 • szervezést és túravezetést

A helyszínen fizetendő költségek, amelyeket a részvételi díj nem tartalmaz:

 • kaució (300 Euro/apartman) (ezt az összeget visszakapjuk, ha rendben hagytuk magunk mögött az apartmanokat)

  A részvételi díjat 330-as Euró árfolyamig tudjuk tartani.

Befizetés euróban

A részvételi díjat euróban is befizetheted 325-ös árfolyamon átszámolva. Ha szeretnél euróban fizetni, jelezd ezt a jelentkezés megjegyzés rovatában!

Jelentkezés

Minden fiatalt és lélekben fiatalt szeretettel várunk! Akkor is jelentkezz bátran, ha nincs társaságod! Mások is vannak ezzel így. Biztos lehetsz benne, hogy a túra során nagyszerű emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha akarod, ha nem.

A jelentkezés menete a következő: Ha elhatároztad magad, nyomd meg a jobb oldalon a ’Jelentkezem’ gombot, majd menj végig a regisztrációs formulán! A procedúra végén kapsz egy automatikus e-mailt. A jelentkezés feldolgozását követően (legfeljebb 1-2 munkanapon belül) kapsz tőlünk egy általunk írt e-mailt is a számlával és további tudnivalókkal.

Fizetési ütemezés

Ha több, mint 30 nappal a túra indulása előtt jelentkezel, akkor 50.000,- Ft/fő előleget kérünk.
A hátralék a túra indulása előtti 30. napon esedékes. Ha neked egyszerűbb, választhatsz úgy is, hogy egyben befizeted a teljes összeget a jelentkezéskor.

Ha a túra indulása előtti 30 napon belül jelentkezel, a teljes összeget egyben kérjük befizetni.

Mi van, ha közbejön valami?

Ha nálunk kötöd az utasbiztosításod, akkor a részvételi díj 4%-áért tudunk kötni útlemondási biztosítást is, így ha komoly dolog jön közbe, a biztosító visszafizeti a teljes részvételi díjat. A jelentkezési folyamatban igényelj útlemondási biztosítást, ha szeretnél ilyet!

Kérdésed van?

Írj nekünk e-mailt! Legfeljebb egy munkanapon belül választ kapsz!

 

Ajándékutalvány

Vásárolj ajándékutalványt erre a túrára és lepj meg valakit!

Megvásárolom