Sítábor a Francia Alpokban-Valloire-Valmeinier

Az autóbuszunk betelt. Egyéni utazással pár ember még csatlakozhat, a többieknek várólistás helyet tudunk felajánlani. Covidos világban nagyon könnyen lehetnek visszalépések, szóval érdemes várólistára jelentkezni! 
Ha nem okoz gondot az egyedi utazás, írj e-mailt. Akár más síterepre is tuudnk szállást foglalni kedvező áron.

Március 15. keddre esik, ezért 3 nap szabit elég kivenni!

Francia-SíÉletÉrzés. Mert ugye van ilyen. Egészen más ez, mint bárhol Európában. Egyedi, és mi jól imserjük, hiszen tizenöt éve szervezünk sítáborokat a Francia-Alpokban. Tudjuk, mi kell egy jó sítáborhoz (nem csak a Békadesszert, de azért az is) és tudjuk, hogy hol keressük a jót.

Ahol az álmod Valloire-ra válik!

Csatolj, indulunk Valloire-ba! A 150 km-es pályarendszer várja, hogy felfedezd! 

Békatutajos Sítábor: több mint egy sima síelés

Ha voltál már velünk, akkor pontosan tudod: a Békatutaj sítábor több, mint egy síelés busszal. Közösségi életet élünk pályán kívül és belül is. Meghívunk az apartmanunkba forralt borozni (mindenkit)(esetleg elmegyünk a Tietekbe), szervezünk esti túrázást, síoktatást, közös szaunázást, vagy amire épp igény és lehetőség mutatkozik. Tábort szervezünk, aminek programjain persze mindenki saját igénye szerint vesz részt.

A síterep: Valloire-Valmeinier

Valloire-Valmeinier (ejtsd: valloá-valminié) a Maurienne-völgy sítelepülései az északi és a déli Alpok határán található 1500 méter magasságban, amely a legfiatalabb sícentrumok egyike. A pályarendszer 70 %-a 2000 méter feletti, így igen hóbiztos terepről van szó. Nem véletlenül ezt a terepet választottuk márciusra.
Ide kattintva nézegetheted nagyobban a sítérképet >>

A Setaz és Creq du Quart közti átcsúszást biztosító kék pálya a kezdők egyik nagy kedvence, ezen a pályán a fantasztikus panoráma melett a hosszú csúszást lehet élvezni, szintkülönbsége 1050 méter, hossza pedig 12 km!
A síterepnek 3 nagy csúcsa van, 2600 méteres magasságban. Mindhárom csúcs könnyen elérhető a kezdőknek és élvezhető a profibbaknak is, hiszen mindegyikről indul kék és piros pálya is.


A símatematika számai a következők: 1430-2594 m, 150 km, 75 km kék, 60 km piros, 15 km fekete

Ha szereted feszegetni a határaidat, akár el is hagyhatod a pálya határait. Rengeteg az Off-Piste lehetőség! 
Ha mágis inkább belül maradnál, akad számodra 150 km-nyi meredek élvezet. Elég lesz, ugye?

Síoktatás

A kezdők számára biztosított az ingyenes síoktatás (eleinte kb. napi 2*2 óra, később az ügyesedéssel arányosan kevesebb), melyet képzett, rutinos síoktatóink irányítanak majd. A középhaladók és a haladók számára is készülünk ingyenes oktatással, stíluscsiszolással, pályán kívüli kalandozással. Síoktatásról bővebben a 'Túra' Fül alatt...

A snowboardosoknak is készülünk oktatással ebben a táborban. A snowboard oktatás díja fejenként és óránként 8 euró, amit a helyszínen kell majd rendezni.

Szállásunk - Abszolút pályaszállás!

Az apartmanok igényesek és jól felszereltek, szokás szerint saját, jól felszerelt konyhával rendelkeznek. A szálláshoz jacuzzi és szauna is tartozik.
4 fős apartmanok 31-35 négyzetméter alapterületűek, a francia átlagnál kicsivel jobbak (általában ez a 6 fős apartmanok alapterülete). A 4 fős apartmanok két légteresek. Egy hálószoba két ággyal, vagy franciaággyal,  és a nappaliban egy kihúzható kanapé. Az apartmanhoz terasz és fürdőszoba is tartozik.
A 2 légteres 6 fős apartmanok 38 négyzetméteresek. Van bennük hálószoba két ággyal, vagy franciaággyal, egy (általában ablak nélküli) kis szoba emeletes ággyal, a nappaliban egy kihúzható kanapé. Az apartmanhoz tartozik fürdőszoba, wc és terasz.

Ha szeretnétek úgy kivenni egy apartmant, hogy nem töltjük tele, írjatok egy e-mailt, és kiszámoljuk, hogy mennyi felárral tudjuk megoldani!

Van egy darab 3 légteres 8 fős és egy darab 3 légteres 10 fős apartmanunk is.
A 8 fős apartmanban két kétszemélyes hálószoba, egy hálósarok (lehet, hogy emeletes ágyas és valószínűleg nincs ablaka) található és egy nappali kihúzható kanapéval. A 10 fős apartmanban két kétszemélyes hálószoba, két hálósarok (lehet, hogy emeletes ágyas és valószínűleg nincs ablaka) található és egy nappali kihúzható kanapéval.

Nem töltesz meg egy apartmant? Nem para! Mi megtöltjük.

Sokan jelentkeznek olyanok, akik egyedül, vagy 1-2 társukkal jönnek, illetve, akiknek a társasága nem tölt meg egy apartmant. Ilyen esetekben igyekszünk úgy összeállítani az apartmanok lakóit,hogy hasnoló korosztályú résztvevők kerüljenek egy apartmanba. Ilyenkor figyelembe vesszük azt is, ha valaki fiúkkal, lányokkal, stb szeretne együtt lakni. A jelentkezésetek megjegyzés rubrikájában van lehetőségetek leírni igényeiteket.

Ellátás

Az ellátásról nektek kell gondoskodni. Ehhez az apartmanokban található jól felszerelt konyha remek lehetőséget kínál. Az otthonról hozott ételeket villámgyorsan meg lehet melegíteni, de egy egyszerűbb étel megfőzése sem jelenthet akadályt. A konyhában mosogatógép is található. A szállásunktól 2 perc sétára élelmiszer üzlet is van, ahol beszerezhetjük a napi friss bagetteket, és pár palack bordeaux-it is...

Létszám - jelentkezési időszak

A túra meghirdetésekor egy busznyi (kb. 60) helyünk van, ami könnyen lehet, hogy így is marad. Ez esetben arra számítunk, hogy hamar betelnek a szabad férőhelyek. Ha nagyon szédítő sebességgel jönnek a jelentkezések, akkor megpróbáljuk bővíteni a tábor létszámát, de egyáltalán nem biztos, hogy lesznek még szabad apartmanok, amiket lefoglalhatnánk. Összefoglalva: Tessék gyorsan jelentkezni! ;)

Sítársbörze

"Kezdő barátnőmet haladóbb sítudású társra cserélném. Csak napközbeni elfoglaltságra" 
"Egyedül jelentkeztem, és keresek valakit, aki velem csúszik, de mint az őrült"
"Egy hetet síeltem eddig életemben, nem akarom feltartani a barátaimat, ezért keresek valakit 'kék pálya' jeligével. Kalandorok kíméljenek"

Ha a fentihez hasonló kérdések kavarognak a fejedben, erre is kínálunk megoldást. Még kifelé menet a buszon segítünk egymásra találni azoknak, akik sítársat keresnek maguknak. Persze a síoktatáson is lehet, hogy megismersz valakit, akinek a tudása és a tempója a tiéddel azonos. Sőt! Biztosan.

Utazás

Az utazás komfortos, hosszú utakra tervezett autóbusszal történik, melyet Budapestről indítunk. A busz péntek este 22 óra körül hagyja el a fővárost, és optimális esetben szombaton kora délutáni órákban érkezik meg Valmeinierbe. 2019-ben kb 16 óra alatt teljesítettük az utat. Menetközben kb 4-5 óránként megállunk, hogy mindenki kinyújtóztathassa tagjait.

Az utazáshoz egy 25 éves múlttal rendelkező profi partnercég szolgáltatásait vesszük igénybe.

Néhány hasznos tipp kezdő utazóknak, hosszú buszozáshoz

Franciaország tényleg baromi messze van, de az utazás nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen, hidd el! Mi 15 éve járunk a Francia Alpokba síelni Veletek, évente legalább 2-3 alkalommal. Az évek során felhalmozott tapasztalatainkat Dani szedte csokorba, és írt róluk egy blogbejegyzést a kalandturatarsasag.blog.hu oldalára. Jelentkezz bátran, hamarabb oda fogunk érni, mint gondolnád!

Felszerelés

Nincs felszerelésed? Sebaj, partnerünk segítségével 12 ezer ft-ért egész hétre szerzünk neked minőségi felszerelést. Ráadásul a buszinduláskor a helyszínre is hozzák és hazaérkezéskor el is viszik azokat. 

Ha van saját felszerelésed, a titkos jelszavunkkal 2 500 Ft-ért szervizelik (élezés + wax) neked, és ha akarod ki is hozzák a buszhoz induláskor. Odakint 25 euró alatt nem úszod meg.  

Kezdő síoktatás sítáborainkban

Mindig szerettél volna közelebbről megismerkedni a hófödte hegycsúcsokkal, 
de nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Gyere velünk síelni, mi Téged is feljuttatunk a csúcsra!

Ne félj belevágni, jó néhány éves praxisunk alatt nem találkoztunk még olyan kezdővel, aki ne fülig érő szájjal jött volna be esténként a pályáról. Hidd el, a síelés által olyan élményekhez juthatsz, amikhez semmilyen más módon.

Itt az alkalom, hogy a latyakos belváros helyett Te is két-háromezer méteres magasságból szemléld a világot, itt az ideje, hogy Te is megérezd a siklás örömét!

Ha részt veszel valamelyik sítáborunk ingyenes (vagy kedvezményes) síoktatásán, néhány nap alatt olyan magabiztosságra tehetsz szert, amivel az oktatáson kívül is öröm lesz számodra a síelés!

Síoktatás

A kezdők számára biztosított az ingyenes síoktatás (eleinte kb. napi 2*2 óra, később az ügyesedéssel arányosan kevesebb), melyet képzett, rutinos síoktatóink irányítanak majd. A középhaladók és a haladók számára is készülünk ingyenes oktatással, stíluscsiszolással, pályán kívüli kalandozással. 

A snowboardosoknak is készülünk oktatással ebben a táborban. Ne vegyétek még teljesen biztosnak, de ha minden igaz, Ákos is csatlakozik, aki a boardosoknak tud jó tanácsokkal szolgálni. A snowboard oktatás díja fejenként és óránként 8 euró, amit a helyszínen kell majd rendezni.

"Tetszett, hogy Dani nem hagyott a síoktatáson pihenni, akarta, hogy jól csináljam én is, vagy legalább ráérezzek :)" 

"Megtanítottátok síelni a barátnőmet, aki most már élvezi nagyon."

Hogyan zajlik a síoktatás?

A kezdő síoktatásokon olyan fiatalok vesznek részt, akik hozzád hasonlóan nem tudnak síelni, viszont nagyon szeretnének. Nem fogsz kilógni a sorból, a többiek is most kezdik. Az első napokban kb 2*2 óra, később, ahogy fejlődtök és egyre biztonságosabban tudtok önállóan síelni valamivel kevesebb lesz a foglalkozások időtartama. 

A foglalkozások kivétel nélkül bemelegítéssel (többé-kevésbé játékos formában) kezdődnek, majd az oktatók irányításával a csoport lépésről lépésre halad a sítudás iskolájában. Fontos hangsúlyozni a csoport szót, hiszen mindig együtt maradunk, figyelünk egymásra.

A síoktatáson az oktató elmagyarázza, majd bemutatja az egyes gyakorlatok technikáját a tanulók pedig igyekeznek olyan módon koordinálni a mozgásukat, hogy abból valami hasonló kerekedjen. Ez persze nem fog mindig sikerülni, de a rengeteg rávezető gyakorlat segítségével rohamos fejlődésen fogsz átesni. Az oktatás tematikája úgy van felépítve, hogy lépésről lépésre haladva mindig egyre fokozódjon a tanulók mozgásának koordinációja.

A néhány nap alatt a sítáborok legjobb közössége a síoktatásokon szokott formálódni.

Milyen felszerelést vigyek magammal?

A sífelszerelés helyes megválasztása fontos a kényelmetek és biztonságotok érdekében. Figyeljetek oda rá, és kérjétek a kölcsönzőben dolgozó szakemberek (vagy régóta síelő barátok) segítségét! Vagy írjatok nekünk egy e-mailt és segítünk!

Síkötés: Biztonsági szempontból a legfontosabb tényező. Ha a kölcsönzőben a szakember véletlenül megfeledkezne róla (nem valószínű), kérjétek, hogy a testsúlyotoknak, és a bakancs méretének megfelelően állítsa be a kötést! Az első napi síelés előtt mi is meg fogjuk nézni a felszereléseket és segítünk beállítani.

Síléc: Javasoljuk, hogy kb. vállig érő carving (piskóta formájú) lécet hozzatok magatokkal. Ahagyományos (egyenes) lécekkel is meg lehet tanulni síelni, csak nehezebb. Kerüljétek messziről a száz éves, életlen, nem megfelelően karbantartott, rozsdás darabokat!

Síbakancs: Mindenképpen próbáljátok fel mielőtt elindultok az útra! Egy hétig lesz a lábatokon. Ha kényelmetlen, nyom valahol, fel fogja törni a lábatokat és megkeserítheti a hetet. Szintén fontos, hogy megfelelően tartsa a lábatokat. A síbakancsban az ember lábfeje nem nagyon mozdulhat. A sarok esetleg emelkedhet kb. 1 cm-t.

Síbot: Optimális méret: Ha a hóba leszúrod, a markolatát derékszögben behajlított kézzel tudod megfogni.

Ruházat: Sínadrág és síkabát vagy overál. Rétegesen öltözzetek fel, mert a hegyen gyorsan változhat az időjárás. Sapka, sál, kesztyű természetesen alapfelszerelés.

Kiegészítők: Hozzatok magatokkal napszemüveget (UV szűrőset, mert a hó visszatükrözi a napsugárzást, ami ellen védekezni kell). A síszemüveg is ajánlott felszerelés (erre hóesésben van szükség) Mindenképpen hozzatok magatokkal napvédő krémet (legalább 20 faktorosat), mert ha egy kicsit is süt a nap, meglepően le tud égni az ember arca akár hideg van akár nem. Bukósisak használata nem kötelező, de csak ajánlani tudjuk, senkinek nem árthat. Fő a biztonság! :)

Most akkor komolyan belevágjak?

Ugyanmár, ennél jobb lehetőséged nem lesz. Most ingyen megtanítunk síelni!

Soha nem késő elkezdeni, viszont nagy élménnyel lesz kevesebb az életed, ha kihagyod!

Az, hogy jelentkeztél az oktatásra természetesen nem kötelez semmire, bármikor meggondolhatod magad, ha úgy érzed, hogy egyedül is boldogulsz.

Társaság, esti programok

A résztvevők zöme 25 és 40 év közötti fiatal felnőttek. A sítúráinkon a társasági életnek az apartmanok közti falak általában nem szabnak határokat. A nappali síoktatáson túl esténként is szervezünk programokat. Nem szeretünk olyat megígérni, aminek létrejötte külső körülményektől is függ, ezért csak csöndben készülünk többek között közös hüttézéssel, középhaladó és haladó sí stíluscsiszolással, éjszakai csillagnéző hótaposó túrával és forraltboros partyval.

Nem gond, ha nem egész apartmannyi társaság jelentkezik együtt, és az sem gond, ha senkit nem ismersz a csapatból. Igyekszünk az apartmanokat úgy beosztani, hogy mindenki találhasson magának társaságot.


A Békatutajos utazásokon a társaság zöme 1975 és 1995 között született fiatal felnőtt. A kor persze másodlagos, szívesen látunk Téged is, ha az alábbiakkal azonosulni tudsz.

A közösségünkben van a helyed, ha…

 • ...a Világra nyitott, az átlagosnál jóval rugalmasabb, intelligens, kalandvágyó ember vagy,
 • ha nem csak elviseled, de még örülsz is, hogy más emberek társaságát élvezheted, még akkor is ha ez igényli az alkalmazkodás, a türelem és a megértés tudományát,
 • ha nem zavarnak olyan "kényelmetlenségek", mint az eső, a sátorozás vagy akár esetenként a nyugaton megszokott minőségű fürdőszoba hiánya,
 • ha közvetlen vagy és nem csak elviseled, hanem még jól is esik, hogy mi mindenkivel tegeződünk,
 • ha el tudod fogadni, sőt élvezed, hogy adott esetben hajlandóak vagyunk változtatni a programon, ha azzal hozzáteszünk az élményhez,
 • ha szeretsz élni és imádod a természetet, a szabadságot, a szabadban való mozgást.

Minden túrán többen vannak olyanok, akik először utaznak velünk, és vannak akik többször vettek már részt békatutajos túrán.

Az se lehet gond, ha egyedül jelentkezel, rendszerint mások is vannak ezzel így. Sőt, épp az a lényeg, hogy nálunk új barátokat találhatsz! :)

Nem azoknak szólnak a túráink, akik…

 • ...az előre megfogalmazott elvárásaikról a körülmények, és a velünk utazók közös érdekeinek fényében sem szívesen mondanak le,
 • ...-et sok esetben zavar, hogy mások másként vélekednek a világról, és az övéktől sok esetben eltérő értékek mentén szervezik az életüket.

Olykor felhívnak az idősebb korosztály tagjai, hogy ugyan idősebbek a célcsoportnál, ámde kitűnő egészségnek örvendenek és jól bírják a túrákat. Ez fontos és örömteli dolog, de nem ez a kritérium. Nem baj, ha idősebb vagy. A probléma akkor van,

 • ha a koroddal a rugalmasságod és alkalmazkodóképességed jelentősen csökkent.

Nem fogadjuk a jelentkezését, annak... 

 • ...akiről korábban azt tapasztaltuk, hogy a fentiek alapján nagyon nem illik a képbe és ezzel elrontja a társaság hangulatát

Igen, jól érted, a túráink jó hangulatának érdekében fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a békatutajos szellemiséghez nem illők jelentkezését visszautasítsuk.

Ez mindannyiunk érdeke, nekik sem lenne jó élmény velünk túrázni, ezzel tehát csak megelőzzük a gondokat. Nem állítjuk, hogy a mi stílusunk jó, a vagy esetleg a legjobb, azonban ahogy autóból is a stílusodhoz és lehetőségeidhez illőt választhatsz, ugyanúgy megteheted ezt az utazási irodákkal is. 

Nagy szeretettel várunk, ha a fent említett kategóriába tartozol! :)

Nem töltesz meg egy apartmant? Nem para! Mi megtöltjük.

Sokan jelentkeznek olyanok, akik egyedül, vagy 1-2 társukkal jönnek, illetve, akiknek a társasága nem tölt meg egy apartmant. Ilyen esetekben igyekszünk úgy összeállítani az apartmanok lakóit,hogy hasnoló korosztályú résztvevők kerüljenek egy apartmanba. Ilyenkor figyelembe vesszük azt is, ha valaki fiúkkal, lányokkal, stb szeretne együtt lakni. A jelentkezésetek megjegyzés rubrikájában van lehetőségetek leírni igényeiteket.

"Jól sikerült az apartman beosztásunk, jól éreztük magunkat a velünk szóbaálló túratársakkal, Jó volt a forraltboros este, valamint örültünk a szervezők és oktatók közvetlenségének, a baráti hangnemnek, a bulis estéknek!" 

A túravezetők és síoktatók

Hajni és Dani lesznek a tábor vezetői és a síoktatók. A haladók oktatását elképzelhető, hogy Máté irányítja majd. Még az is lehet, hogy Kissbal is jelen lesz, így hütteoktatásra is sor kerülhet, illetve a panorámasíelők is megtalálják számításukat. Reményeink szerint Ákos snowboardoktatóként csatlakozik a csapathoz. Utóbbi három tagot nem merjük megígérni. :)

A résztvevők száma

50-60 fő között várható.

Erről a túránkról írtátok

Nem pont erről, mert ide most megyünk először, de korábbi francia sítáborainkról:

"Nagyon örülök, hogy veletek mehettünk síelni, az egész tábor nagyon tetszett és nagyon jól éreztem magam. Előtte nagyon féltem, hogy a 3 évvel ezelőtti balesetem miatt nem bírok majd lecsúszni egy kék pályán sem, de szerencsére nem volt semmi gond és visszajött a kedvem a síeléshez, ami nagyban nektek köszönhető! :)" 

"sose gondoltam volna, hogy pont egy sítáborban fizikailag lehetséges ennyit és ilyen hosszan röhögni.(de ezelőtt még sose voltam sítáborban :) se a Tutajosokkal)"

"Öröm: „ebédidőben” mikor nagy szerencsém volt, egyes-egyedül „száguldhattam” a csiga-teknős völgyekben, ami azt a beképzelt illúziót adta, hogy ezt a tökéletes pillanatot a csipkézett, porcukros hegyekkel és a szikrázó napsütéssel csak nekem teremtették oda. Bánat: az égegyadtavilágon semmi, hacsak hogy nem maradtam ott..."

"A békadesszert igazán nice touch volt :)"

"Nagy-nagy köszönet ezúttal is a csapatnak! Ismét remekül szervezett táborban vehettem részt, és nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy megtaláltunk Titeket két éve, és remélem találkozunk még - ha nem is a közeljövőben, de mindenképp! További sok sikert, és nagyon jó programokat kívánok Nektek!"

"Annyi karakter nem fér ide amivel el lehetne mondani mennyire életre-szóló-csodálatos-hiper-szuper élmény volt végre ezen a két lécen siklani.Hatalmas köszönet érte!!!" (Zsófi)

"Hihetetlen alapossággal, minden ember hülyeségeire külön odafigyelve dolgoztok. Én ilyet még sehol máshol nem tapasztaltam. Azt hiszem, az, hogy egyre több túrán veszek részt, eleve magáért beszél.:-))Köszönöm!:-)" (Bernadett)

"Először mentem olyan sítáborba, ahol hibátlan volt a szervezés. Semmibe nem tudok belekötni :)" (Adrienn)

"Mindig voltak előítéleteim a franciákkal kapcsolatban, de ahhoz képest, hogy franciák meglepően kedvesek voltak. :-)  Szóval nagyon tetszett a túra, szép volt a hely és jók voltak a pályák. A síelés tényleg jó móka." (Csaba)

"Köszönöm a szobabeosztást is, szerintem nálunk különösen jó sikerült összerakni a csapatot :)  További sok sikert kívánok a túrák szervezéséhez, remélem sokszor túrázhatok/tunk még veletek!  u.i.: Valamiért nem tudtam választ bejelölni a 3. kérdésnél :( Az oktató értékelésénél pedig remélem, hogy jól néztem, és a "szuper"-t sikerült bejelölni, nem a gyengét. :)"

Tömören

Időpont: 2022. március 11-19.
Szállás: 4-6-8-10 személyes apartmanokban
Utazás: autóbusszal
Ellátás: önellátás

Részvételi díj 

A sítábor részvételi díja: 158 ezer ft

A részvételi díj tartalmazza:

 • 6 éj szállást (4-6-8-10 fős apartmanokban)
 • idegenforgalmi adót
 • 6 napos síbérletet
 • utazást autóbusszal (Budapestről)
 • 5 napon napi 2-4 óra síoktatást a kezdőknek, néhány alkalom síoktatást középhaladóknak, haladóknak
 • szervezést és túravezetést

A helyszínen fizetendő tovább apartmanonként 260 euró kaució, amit az apartmanok rendezett elhagyását követően kapunk vissza.

A részvételi díjat 360-as Euró árfolyamig tudjuk tartani. 

Jelentkezés

Minden fiatalt és lélekben fiatalt szeretettel várunk! Akkor is jelentkezz bátran, ha nincs társaságod! Mások is vannak ezzel így. Biztos lehetsz benne, hogy a túra során nagyszerű emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha akarod, ha nem.

A jelentkezés menete a következő: Ha elhatároztad magad, nyomd meg a jobb oldalon a ’Jelentkezem’ gombot, majd menj végig a regisztrációs formulán! A procedúra végén kapsz egy automatikus e-mailt. A jelentkezés feldolgozását követően (legfeljebb 1-2 munkanapon belül) kapsz tőlünk egy általunk írt e-mailt is a számlával és további tudnivalókkal.

Fizetési ütemezés

Ha több, mint 30 nappal a túra indulása előtt jelentkezel, előleget kérünk, melynek mértéke 55.000,- Ft.
A hátralék a túra indulása előtti 30. napon esedékes. Ha neked egyszerűbb, választhatsz úgy is, hogy egyben befizeted a teljes összeget a jelentkezéskor.

Ha a túra indulása előtti 30 napon belül jelentkezel, a teljes összeget egyben kérjük befizetni.

COVID téma

Franciaországbavaló beutazás és szállásfoglalásról a konzuli szolgálat honlapján érdemes tájékozódni.

A beutazási, szálláselfoglalási, stb paramétereknek való megfelelés (oltottság, átesettség, teszt) mindenkinek saját felelőssége. Ebben a kérdésben tanácsot esetleg tudunk adni, de felelősséget mindenkinek magának kell vállalnia.

Mi van, ha közbejön valami?

Ha időközben valamelyik útvonalunk során érintett ország hatósági intézkedései során ellehetetlenedik az utazás, visszatérítjük a részvételi díjadat.

Ha nálunk kötöd az utasbiztosításod, akkor a részvételi díj 4%-áért tudunk kötni útlemondási biztosítást is, így ha komoly dolog jön közbe - akár megbetegszel COVID által), a biztosító visszafizeti a teljes részvételi díjat. A jelentkezési folyamatban igényelj útlemondási biztosítást, ha szeretnél ilyet!

Kérdésed van?

Írj nekünk e-mailt és egy munkanapon belül válaszolunk! Vagy hívd Danit a +36 30 768 29 31-es számon, hétköznapokon reggel 8 és délután 4 között! Ha nem veszi fel, vissza fog hívni. 

 

GO!