Sítábor - Briancon - Serre Chevalier - Franciaország

6nap síelés 4 nap szabadság árán. Március 15-ét hagyományainkhoz híven idén is Franciaországban ünnepeljük.

Briançon - Serre Chevalier jól ismert központ azok számára, akik jártak már a déli Alpok bármely sípályáján. Ha más nem, azért is, mert ezen a menő francia síterepen keresztül vezet az út jónéhány másik síközponthoz.
2020-ban már jártunk itt. Imádtuk. Visszatérünk.

A 2800 méteres magasságokig törő síparadicsomban mindenki megtalálja a számításait! A kezdőket és az örömsíelőket várja a zöld és kék pályák rengetege, a profikat 250 km-es pályarendszer szolgálja ki. És akkor nem beszéltünk az OFF-piste lehetőségekről... te jó ég, ott vagyunk már?

A síterep – 250 km-nyi hófehér öröm

Szerencsére a síterep minden részén található mindenféle képességű síelőre optimalizált pálya, így akár kezdő vagy, akár haladó, bőven lesz választási lehetőséged, hogy merre indulj.  A terep tagolt, a pályák változatosak, a kitáblázottság megfelelő, eléggé egyértelműek az irányok, nehéz eltévedni.

Hasonló méretű pályákkal szemben előnye, hogy itt még kevesebb eséllyel botlunk bele nagy tömegbe
A síterep legmagasabb pontja 2800 m, a terület egyik legjobb pályája a Cucumelle nevezetű igen hosszú piros pálya, nagyon klasszak a 2800-ra repítő Yret felvonó pályái, de a szállásunk falujába vezető pályákat is imádjuk. Ja meg a Grand Serre felvonó melletti szűzhó! Anyám borogass! :)

Síliftek, snowpark, hóágyúk

2002-ben big air jump-pal kiegészített snowparkot építettek, majd 2006-ban kibővítették azt. A snowparkok mellett természetesen kialakult félcsövek és kuloárok is találhatók itt és persze kitűnő off-piste lehetőségek.A síelőket és boardosokat 77 sílift szolgálja. Az alacsonyabb régiókban 500 hóágyú is garantálja a pályarendszer tökéletes állapotát. 

Briançon – a kétezer éves kisváros

A tízezer lélekszámú kisváros 1326 méteres tengerszint feletti magasságával (1167-2540 m) Davos után a második legmagasabban fekvő város Európában. Az Európai Unió területén ez a legmagasabban fekvő város.

Az UNESCO 2008-ban a Sébastien Le Prestre de Vauban által tervezett erődítmények közül tizenkét, Franciaország nyugati, északi és keleti határvidékén található megerősített várost és egyéb erődítményt vett fel az UNESCO világörökségi listára. Briançon városfala és erődei is megkapták a rangos címet.

Kivételes klíma

A város a kivételes klímája okán is ismert, hiszen a hegyek szinte minden időjárás-változást megakadályoznak, így évente minimálisan 300 nap átlagban 6 órát süt a Nap – ez Nizzához teszi hasonlóvá. 

Nyugis esték, megfizethető árak

Briançon nem a nyüzsgő éjszkai életéről híres, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy a sípályák több településről is elérhetőek, így nem alakult ki egyetlen nagy központ. Azért 1-2 bár és disco minden faluban található.

A Briançon városában több szupermarket is található, melyek mintegy 10-20 százalékkal olcsóbbak, mint a magasabban fekvő üdülőhelyek boltjai. Briançonban és a környező településeken rengeteg kikapcsolódási lehetőség (jégpálya, uszoda, sportcentrum, mozi, kaszinó, aquapark) várja a vendégeket.

Kirándulási lehetőségek

A síbérletünkkel egy napra ingyenesen használhatók az olasz-francia határon fekvő csodaszép Montgenèvre pályái és felvonói is. 2023-hoz hasonlóan 2024-ben is tervezünk ide egy kirándulást. Elképesztő szépségű sziklafalak és hómezők világa. És be lehet ülni egy olasz hüttébe ;)

Egyéb programok

Készülünk többek között grillezéssel és forraltborozással is. További részletek a 'Társaság' fülön.

Szállásról ellátásról, utazásról

a 'Túra' fülön.

Szállás magas színvonalú, tágas apartmanokban

Szállásunk az 1200 méter magasan fekvő Villeneuve faluban található, a síterep középső részén. Az apartmanház nem tökéletesen pályaszállás, a legközelebbi felvonóhoz 4-500 métert kell sétálnunk, de ha elég sok hó van, akkor hazafelé egészen a kapuig csúszhatunk. (Helyi busz is közlekedik a felvonók és a szállásunk között.)
A csapat egy épületben lesz, azonos minőségű apartmanokban.
Francia viszonylatban az átlagnál  jóval tágasabb és kényelmesebb szállást sikerült foglalnunk!  2020-ban teszteltük őket, és nem véletlenül térünk vissza. Síelés után ingyenesen vehető igénybe a szállás fűtött beltéri medencéje, de 9 euróért gőzfürdőzni is lehet!

Mindegyik apartmanban van jól felszerelt konyha,elektromos főzőlappal, mikró/grillsütővel, hűtővel, mosogatógéppel, kávéfőzővel.

A 6 fős apartmanok 40-45 m2-esek. Van bennük egy hálószoba franciaággyal és egy (többnyire ablak nélküli alvósarok két külön ággyal, vagy emeletes ággyal. A nappaliban egy kihúzható kanapé. Az apartmanhoz tartozik jól felszerelet konyha, fürdőszoba, wc és terasz.

Ha szeretnétek úgy kivenni egy apartmant, hogy nem töltjük tele, írjatok egy e-mailt, és kiszámoljuk, hogy mennyi felárral tudjuk megoldani!

Nem töltesz meg egy apartmant? Nem para! Mi megtöltjük.

Sokan jelentkeznek olyanok, akik egyedül, vagy 1-2 társukkal jönnek, illetve, akiknek a társasága nem tölt meg egy apartmant. Ilyen esetekben igyekszünk úgy összeállítani az apartmanok lakóit,hogy hasonló korosztályú résztvevők kerüljenek egy apartmanba. Ilyenkor figyelembe vesszük azt is, ha valaki fiúkkal, lányokkal, stb. szeretne együtt lakni. A jelentkezésetek megjegyzés rubrikájában van lehetőségetek leírni igényeiteket.

Ellátás

Az ellátásról nektek kell gondoskodni. Ehhez az apartmanokban található jól felszerelt konyha remek lehetőséget kínál. Az otthonról hozott ételeket villámgyorsan meg lehet melegíteni, de egy egyszerűbb étel megfőzése sem jelenthet akadályt. A konyhában mosogatógép is található. A szállásunktól 2 perc sétára élelmiszerüzlet is van, ahol beszerezhetjük a napi friss bagetteket, és pár palack bordeaux-it is...

Létszám - jelentkezési időszak

A túra meghirdetésekor egy busznyi (kb. 50) helyünk van, ami könnyen lehet, hogy így is marad. Ez esetben arra számítunk, hogy hamar betelnek a szabad férőhelyek. Ha nagyon szédítő sebességgel jönnek a jelentkezések, akkor megpróbáljuk bővíteni a tábor létszámát, de egyáltalán nem biztos, hogy lesznek még szabad apartmanok, amiket lefoglalhatnánk. Összefoglalva: Tessék gyorsan jelentkezni! ;)

Sítársbörze

"Kezdő barátnőmet haladóbb sítudású társra cserélném. Csak napközbeni elfoglaltságra" 
"Egyedül jelentkeztem, és keresek valakit, aki velem csúszik, de mint az őrült"
"Egy hetet síeltem eddig életemben, nem akarom feltartani a barátaimat, ezért keresek valakit 'kék pálya' jeligével. Kalandorok kíméljenek"

Ha a fentihez hasonló kérdések kavarognak a fejedben, erre is kínálunk megoldást. Még kifelé menet a buszon segítünk egymásra találni azoknak, akik sítársat keresnek maguknak. Persze a síoktatáson is lehet, hogy megismersz valakit, akinek a tudása és a tempója a tiéddel azonos. Sőt! Biztosan.

Utazás

Az utazás komfortos, hosszú utakra tervezett autóbusszal történik, melyet Budapestről indítunk. A busz péntek este 22 óra körül hagyja el a fővárost, és optimális esetben szombaton kora délutáni órákban érkezik meg. Menet közben kb 4-5 óránként megállunk, hogy mindenki kinyújtóztathassa tagjait.

Az utazáshoz egy profi partnercég szolgáltatásait vesszük igénybe, akik kfejezetten sítáborokra is szakosodtak. 

Néhány hasznos tipp kezdő utazóknak, hosszú buszozáshoz

Franciaország tényleg baromi messze van, de az utazás nem feltétlenül kell, hogy rossz legyen, hidd el! Mi 15 éve járunk a francia Alpokba síelni Veletek, évente legalább 2-3 alkalommal. Az évek során felhalmozott tapasztalatainkat Dani szedte csokorba, és írt róluk egy blogbejegyzést a kalandturatarsasag.blog.hu oldalára. Jelentkezz bátran, gyorsabban eltelik a buszos utazás, mint gondolnád! Ráadásul Briancon az egyik lgközelebbi francia síterep.

Felszerelés

Nincs felszerelésed? Sebaj, partnerünk segítségével 18 ezer Ft-ért egész hétre szerzünk neked minőségi felszerelést. Ráadásul a buszinduláskor a helyszínre is hozzák és hazaérkezéskor el is viszik azokat. 

Ha van saját felszerelésed, a titkos jelszavunkkal 6 ezer ft helyett 4 ezer Ft-ért szervizelik (élezés + wax) neked, és ha akarod, ki is hozzák a buszhoz induláskor. Odakint 30 euró alatt nem úszod meg.  

Síoktatás

Ezúttal középhaladó és haladó síelők számára biztosítunk 3-4 alkalommal alkalmanként kb másfél órás ingyenes síoktatást.

Társaság, esti programok

A résztvevők zöme 25 és 40 év közötti fiatal felnőtt. A sítúráinkon a társasági életnek az apartmanok közti falak általában nem szabnak határokat. A nappali síoktatáson túl esténként is szervezünk programokat. Nem szeretünk olyat megígérni, aminek létrejötte külső körülményektől is függ, ezért csak csöndben készülünk többek között közös grillezéssel, középhaladó és haladó sí stíluscsiszolással, éjszakai csillagnéző hótaposó túrával és forraltboros partyval.

Nem gond, ha nem egész apartmannyi társaság jelentkezik együtt, és az sem gond, ha senkit nem ismersz a csapatból. Igyekszünk az apartmanokat úgy beosztani, hogy mindenki találhasson magának társaságot.

A Békatutajos utazásokon a társaság zöme 1975 és 1995 között született fiatal felnőtt. A kor persze másodlagos, szívesen látunk Téged is, ha az alábbiakkal azonosulni tudsz.

A közösségünkben van a helyed, ha…

 • ...a Világra nyitott, az átlagosnál jóval rugalmasabb, intelligens, kalandvágyó ember vagy,
 • ha nem csak elviseled, de még örülsz is, hogy más emberek társaságát élvezheted, még akkor is ha ez igényli az alkalmazkodás, a türelem és a megértés tudományát,
 • ha nem zavarnak olyan "kényelmetlenségek", mint az eső, a sátorozás vagy akár esetenként a nyugaton megszokott minőségű fürdőszoba hiánya,
 • ha közvetlen vagy és nem csak elviseled, hanem még jól is esik, hogy mi mindenkivel tegeződünk,
 • ha el tudod fogadni, sőt élvezed, hogy adott esetben hajlandóak vagyunk változtatni a programon, ha azzal hozzáteszünk az élményhez,
 • ha szeretsz élni és imádod a természetet, a szabadságot, a szabadban való mozgást.

Minden túrán többen vannak olyanok, akik először utaznak velünk, és vannak akik többször vettek már részt békatutajos túrán.

Az se lehet gond, ha egyedül jelentkezel, rendszerint mások is vannak ezzel így. Sőt, épp az a lényeg, hogy nálunk új barátokat találhatsz! :)

Nem azoknak szólnak a túráink, akik…

 • ...az előre megfogalmazott elvárásaikról a körülmények, és a velünk utazók közös érdekeinek fényében sem szívesen mondanak le,
 • ...-et sok esetben zavar, hogy mások másként vélekednek a világról, és az övéktől sok esetben eltérő értékek mentén szervezik az életüket.

Olykor felhívnak az idősebb korosztály tagjai, hogy ugyan idősebbek a célcsoportnál, ámde kitűnő egészségnek örvendenek és jól bírják a túrákat. Ez fontos és örömteli dolog, de nem ez a kritérium. Nem baj, ha idősebb vagy. A probléma akkor van,

 • ha a koroddal a rugalmasságod és alkalmazkodóképességed jelentősen csökkent.

Nem fogadjuk a jelentkezését, annak... 

 • ...akiről korábban azt tapasztaltuk, hogy a fentiek alapján nagyon nem illik a képbe és ezzel elrontja a társaság hangulatát

Igen, jól érted, a túráink jó hangulatának érdekében fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a békatutajos szellemiséghez nem illők jelentkezését visszautasítsuk.

Ez mindannyiunk érdeke, nekik sem lenne jó élmény velünk túrázni, ezzel tehát csak megelőzzük a gondokat. Nem állítjuk, hogy a mi stílusunk jó, a vagy esetleg a legjobb, azonban ahogy autóból is a stílusodhoz és lehetőségeidhez illőt választhatsz, ugyanúgy megteheted ezt az utazási irodákkal is. 

Nagy szeretettel várunk, ha a fent említett kategóriába tartozol! :)

Nem töltesz meg egy apartmant? Nem para! Mi megtöltjük.

Sokan jelentkeznek olyanok, akik egyedül, vagy 1-2 társukkal jönnek, illetve, akiknek a társasága nem tölt meg egy apartmant. Ilyen esetekben igyekszünk úgy összeállítani az apartmanok lakóit,hogy hasnoló korosztályú résztvevők kerüljenek egy apartmanba. Ilyenkor figyelembe vesszük azt is, ha valaki fiúkkal, lányokkal, stb szeretne együtt lakni. A jelentkezésetek megjegyzés rubrikájában van lehetőségetek leírni igényeiteket.

A túravezetők és síoktatók

Dani és Máté lesznek

A résztvevők száma

75 fő körül várható.

Erről a túránkról írtátok

Nem pont erről, de korábbi francia sítáborainkról:

„...a pontosan szervezett utazás, a barátságos légkör, az igényeink maximális (rohadt sok munkátokba kerülhetett, uh külön köszi) figyelembe vétele szuper. Az appos kommunikáció is szerintem tök jó. Igazából mindennel, ami rajtatok múlt, tökéletesen elégedett vagyok. A programok is jók voltak, és szimpi, hogy lehet válogatni, testre szabni. És ugyan én nem vettem részt, de az, hogy 5 nap tartottatok oktatást, szintén szupi.”

„Tetszik a cég szellemisége, hogy olyan embereket céloz meg, akiknek nagyobb a tűrőképességük, tolerásabbak így még inkább garantálható a jókedvű túra. Nem beszélve a túravezetőről, akinél nyugodtabb embert nehéz találni és aki szívén visel egy sor fontos dolgot, ami dícséretes. Csak így tovább! Erőt, egészséget hozzá! Az is tetszett, hogy a szobák beosztása vegyesen történik (fiúk/lányok). Több évnyi francia síelős utazásaim alatt ez volt eddig a legjobban megszervezett és legjobb hangulatú sítúra. Köszönet érte.”

„Minden nagyon szuper volt, mint minden évben! Köszi nektek a sok közösségi programot, a jófejséget és azt hogy mindent is kitaláltok, elintéztek helyettünk! :)”

„Hajrá Békatutaj, köszi hogy vagytok és jófejek vagytok, nah meg hogy visztek minket szanaszét a nagyvilágban! :)”

„Dani profin intézte a dolgokat, így mindig világos információkkal felvértezve vethettük bele magunkat a történésekbe. Szinte minden programon ott voltam, sokat adtak az élményhez. Szuper tábor volt, köszönöm a szervezést! :)”

„Semmit nem hiányoltam a szervezésből, szuper programok voltak és örültem annak is, hogy több alkalommal részt lehetett venni oktatáson. Ez volt az első ilyen típusú táborom és amikor a neten keresgéltem, nem nagyon találtam olyan utat, amelynél ennyi (díjmentes!) (csapatépítő)program lett volna, az oktatásról nem is beszélve. Azt hiszem az összes meghirdetett programon részt vettem és mind tetszett, ezúton is köszönöm!”

„Jó volt a csapat, a sípályák, a szálláshely, a síoktatás, a programok, összességében minden.”

„Dani lelkiismeretes és szórakoztató volt, mint mindig.”

„A túravezetők és oktatók nagyon felkészültek, lelkesek és profik. Síoktatás, esti buli, piknik, mind szuper volt. Köszönöm szépen a nagyon profi és nagyon lelkiismeretes munkátokat.”

"Nagyon örülök, hogy veletek mehettünk síelni, az egész tábor nagyon tetszett és nagyon jól éreztem magam. Előtte nagyon féltem, hogy a 3 évvel ezelőtti balesetem miatt nem bírok majd lecsúszni egy kék pályán sem, de szerencsére nem volt semmi gond és visszajött a kedvem a síeléshez, ami nagyban nektek köszönhető! :)" 

"sose gondoltam volna, hogy pont egy sítáborban fizikailag lehetséges ennyit és ilyen hosszan röhögni.(de ezelőtt még sose voltam sítáborban :) se a Tutajosokkal)"

"Öröm: „ebédidőben” mikor nagy szerencsém volt, egyes-egyedül „száguldhattam” a csiga-teknős völgyekben, ami azt a beképzelt illúziót adta, hogy ezt a tökéletes pillanatot a csipkézett, porcukros hegyekkel és a szikrázó napsütéssel csak nekem teremtették oda. Bánat: az égegyadtavilágon semmi, hacsak hogy nem maradtam ott..."

"A békadesszert igazán nice touch volt :)"

"Nagy-nagy köszönet ezúttal is a csapatnak! Ismét remekül szervezett táborban vehettem részt, és nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy megtaláltunk Titeket két éve, és remélem találkozunk még - ha nem is a közeljövőben, de mindenképp! További sok sikert, és nagyon jó programokat kívánok Nektek!"

"Annyi karakter nem fér ide amivel el lehetne mondani mennyire életre-szóló-csodálatos-hiper-szuper élmény volt végre ezen a két lécen siklani.Hatalmas köszönet érte!!!" (Zsófi)

"Hihetetlen alapossággal, minden ember hülyeségeire külön odafigyelve dolgoztok. Én ilyet még sehol máshol nem tapasztaltam. Azt hiszem, az, hogy egyre több túrán veszek részt, eleve magáért beszél.:-))Köszönöm!:-)" (Bernadett)

"Először mentem olyan sítáborba, ahol hibátlan volt a szervezés. Semmibe nem tudok belekötni :)" (Adrienn)

"Mindig voltak előítéleteim a franciákkal kapcsolatban, de ahhoz képest, hogy franciák meglepően kedvesek voltak. :-)  Szóval nagyon tetszett a túra, szép volt a hely és jók voltak a pályák. A síelés tényleg jó móka." (Csaba)

"Köszönöm a szobabeosztást is, szerintem nálunk különösen jó sikerült összerakni a csapatot :)  További sok sikert kívánok a túrák szervezéséhez, remélem sokszor túrázhatok/tunk még veletek!  u.i.: Valamiért nem tudtam választ bejelölni a 3. kérdésnél :( Az oktató értékelésénél pedig remélem, hogy jól néztem, és a "szuper"-t sikerült bejelölni, nem a gyengét. :)"

"Jól sikerült az apartman beosztásunk, jól éreztük magunkat, Jó volt a forraltboros este, valamint örültünk a szervezők és oktatók közvetlenségének, a baráti hangnemnek, a bulis estéknek!" 

"Nagy pirospont hogy ritkán és csak 20 percre van a megálló." (Levente)

"Évek óta töretlen lelkesedéssel teszik a dolgukat! Szuper minden, nagyon köszi a plusz energiátokat és törődéseteket, amivel hozzájárultok az utazás színvonalához. Csak így tovább, sok sikert, örömöt és jó egészséget munkátokhoz!" (Kriszta)

"Örülök, hogy megismerhettelek titeket, és Dani, külön köszi a sok gondoskodást a baleset után! Nagyon élveztem az utat. Egy nagy adag szeretetgombóc volt a társaság, a kis békaminyonok tökéletesen szimbolizálják ezt. Hálás vagyok értetek!" (Zsófi)

"A vezetők, oktatók tapasztaltak és hozzáértőek voltak, minden felmerülő problémát könnyedén kezeltek (legalábbis kívülről úgy tünt:)))
Hiányérzetem nem volt. A szervezéssel maximálisan elégedett voltam, az applikáción keresztüli kommunikáció nagyon jó volt, mindig mindennel képben lehettünk, bárkit elérhettünk. Ismét megbizonyosodhattam, hogy ha jól szervezett, jó hangulatú túrán szeretnék részt venni, egy nyitott, vidám társasággal, akkor az csak a Békatutaj lehet.:)))" (Bea)

"Látszik, hogy nagyon ugyfelkozpontu a szervezés és sok olyan apróság van, ami növeli a túra színvonalát, többek között az applikáció." (Dia)

"Szerintem minden infót megkaptam, amit vártam és amire rákérdeztem, arra is. Szuperek vagytok! Köszönöm, hogy ismeretlenül is befogadtatok, köszönöm, hogy figyeltetek rám (is)! (Alexandra)

"A grillezés zseniális volt, nagy köszönet érte, hogy felcuccoltatok! És az időjárás is szeretett minket :)" (Noémi)

"Egyre jobban szeretek veletek menni :) 5 csillagot adni az ár/értékre veszélyes, mert jövőre árat emeltek... mégis megtettem, mert így gondolom." (András)

Részvételi díj 

6 fős apartmanban 231 ezer Ft
4 fős apartmanban 247 ezer Ft

A részvételi díj tartalmazza:

 • 6 éj szállást (4, illetve 6 fős apartmanokban)
 • idegenforgalmi adót (!)
 • 6 napos síbérletet (ebből fakultatív egy nap Montgenèvre síterepén)
 • utazást autóbusszal (Budapestről)
 • 3-4 alkalom síoktatást középhaladóknak, haladóknak
 • szervezést és túravezetést

A helyszínen fizetendő továbbá apartmanonként 300 euró kaució, amit az apartmanok rendezett elhagyását követően kapunk vissza.

A részvételi díjat 410-es Euró árfolyamig tudjuk biztosan tartani. 

Befizetés euróban

A részvételi díjat euróban is befizetheted. Ez esetben a részvételi díj kedvezmények és extrák nélkül 595 Euró (6 fős apartmanban) illetve  635 Euró (4 fős apartmanban). Ha Euróban szeretnél fizetni, jelezd a jelentlezésed megjegyzés rovatában!

Spórolási lehetőségek

Ha szeretnéd megtalálni a legköltséghatékonyabb megoldást, a legjobb helyen jársz. Csoportos túrát szervezünk, ahol a csoport mérete folytán eleve kedvezőbbek a feltételek, mintha egyedül utaznál. De ezen felül is van pár tippünk:

Csökkentsd a részvételi díjad!

Ha törzsutas vagy, ne felejtsd el felhasználni törzsutas pontjaidat!  Vagy hozd el magaddal 5-6 barátodat, és kérj egyedi kedvezményt! 

Bérelj itthon felszerelést kedvező áron!

Budapesti partnerünknél nagyon jó áron tudsz bérelni. Részletek a 'TÚRA' fül alatt.

Takarékoskodj a költőpénzeddel!

A kinti éttermek nem olcsók. Ha ügyesen pakolsz, összebeszéltek a szobatársakkal és főztök minden este, a helyszínen csak bagettet kell venni. Minden mást hozhatsz otthonról. Egyébként a kinti szupermarketek már nem sokkal drágábbak az itthoniaknál.

Kompenzáld a CO2 kibocsátásod!

A jelentkezési folyamat során fogadj örökbe egy facsemetét! A következő évtizedekben ez a fa elnyeli az utazásod során keletkezett pótlólagos CO2 kibocsátást. Részletek >>

Jelentkezés

Minden fiatalt és lélekben fiatalt szeretettel várunk! Akkor is jelentkezz bátran, ha nincs társaságod! Mások is vannak ezzel így. Biztos lehetsz benne, hogy a túra során nagyszerű emberekkel ismerkedhetsz meg. Ha akarod, ha nem.

A jelentkezés menete a következő: Ha elhatároztad magad, nyomd meg a jobb oldalon a ’Jelentkezem’ gombot, majd menj végig a regisztrációs formulán! A procedúra végén kapsz egy automatikus e-mailt. A jelentkezés feldolgozását követően (legfeljebb 1-2 munkanapon belül) kapsz tőlünk egy általunk írt e-mailt is a számlával és további tudnivalókkal.

Fizetési ütemezés

Ha több, mint 30 nappal a túra indulása előtt jelentkezel, előleget kérünk, melynek mértéke 90.000 Ft.
A hátralék a túra indulása előtti 30. napon esedékes. Ha neked egyszerűbb, választhatsz úgy is, hogy egyben befizeted a teljes összeget a jelentkezéskor.

Ha a túra indulása előtti 30 napon belül jelentkezel, a teljes összeget egyben kérjük befizetni.

Mi van, ha közbejön valami?

Ha nálunk kötöd az utasbiztosításod, akkor a részvételi díj 4%-áért tudunk kötni útlemondási biztosítást is, így ha komoly dolog jön közbe, a biztosító visszafizeti a teljes részvételi díjat. A jelentkezési folyamatban igényelj útlemondási biztosítást, ha szeretnél ilyet!

Kérdésed van?

Írj nekünk e-mailt! Legfeljebb egy munkanapon belül választ kapsz!

GO!