Föld napja

Te is lehetsz hős!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Ha nem is az egészet, de Tiszafüred térségét mindenképpen szeretnénk megtisztítani a szeméttől április 25-én szombaton. A legjobb persze az lenne, ha ilyen akciókra nem lenne szükség, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos lehet szemetet találni a Tisza-tó környékén is. Főleg a tavaszi ár levonulását követően. Még...

Cégünknek a környezetvédelem mindig is szívügye volt, túráinkon igyekszünk minimálisra csökkenteni a szemétkibocsátásunkat. A Föld napja alkalmából negatív szemétkibocsátású vízitúrát szervezünk ;)

Reményeink szerint a Te segítségeddel valamivel tisztábbá varázsoljuk környezetünket. A terv szerint kenuba szállunk, és azokat a partszakaszokat vesszük célba, amit a partról nem lehet megközelíteni. Itt aztán mindent zsákokba pakolunk, ami mozdítható, és nem kacsa, vagy tuskó. De főleg azt, ami szemétnek tűnik.

Ha nincs még programod április 25-re, csatlakozz Te is hozzánk! Jelentkezz a jobb oldali "Jelentkezem" gombra kattintva!


Sosem próbáltad még?

Nem hallottál még rólunk, vagy nem ismersz minket? Ez nem lehet akadály, nyitott társaság vagyunk, bárkit szívesen fogadunk. Különösen, ha segíteni akarsz ;)

Attól se ijedj meg, ha nem ültél még kenuban. A programon jó néhány tapasztalt kenus és túravezető lesz jelen. A kezdőket úgy osztjuk be, hogy rutinos vízitúrásokkal kerüljenek egy hajóba. De ha végképp ódzkodsz a víztől, hát a parton is elkél majd a segítség.

Regisztrációt követően, a túrát megelőző héten fölvesszük veled a kapcsolatot, és megírjuk a részleteket.

Helyszín: Tiszafüred
Pontos Időpont: 2020. április 25. szombat, Jelentkezz, és a többit is tisztázzuk!

A szépen elvégzett munka után vendégünk vagy egy tál bográcsuzsonnára. :)

Részletek e-mailben a program előtti napokban.

GO!