Föld napja

Te is lehetsz hős!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Ha nem is az egészet, de Tiszafüred térségét mindenképpen szeretnénk megtisztítani a szeméttől április 13-án szombaton. A legjobb persze az lenne, ha ilyen akciókra nem lenne szükség, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos lehet szemetet találni a Tisza-tó környékén is. Főleg a tavaszi ár levonulását követően. Még...

Cégünknek a környezetvédelem mindig is szívügye volt, túráinkon igyekszünk minimálisra csökkenteni a szemétkibocsátásunkat. Minden év tavaszán negatív szemétkibocsátású vízitúrát szervezünk ;)

Reményeink szerint a Te segítségeddel valamivel tisztábbá varázsoljuk környezetünket. A terv szerint kenuba szállunk, és azokat a partszakaszokat vesszük célba, amit a partról nem, vagy csak nehezen lehet megközelíteni. Itt aztán mindent zsákokba pakolunk, ami mozdítható, és nem kacsa, vagy tuskó. De főleg azt, ami szemétnek tűnik.

Ha nincs még programod csatlakozz Te is hozzánk! Jelentkezz a jobb oldali "Jelentkezem" gombra kattintva!

Sosem próbáltad még?

Nem hallottál még rólunk, vagy nem ismersz minket? Ez nem lehet akadály, nyitott társaság vagyunk, bárkit szívesen fogadunk. Különösen, ha segíteni akarsz ;)

Attól se ijedj meg, ha nem ültél még kenuban. A programon jó néhány tapasztalt kenus és túravezető lesz jelen. A kezdőket úgy osztjuk be, hogy rutinos vízitúrásokkal kerüljenek egy hajóba. De ha végképp ódzkodsz a víztől, hát a parton is elkél majd a segítség.

Regisztrációt követően, a túrát megelőző héten fölvesszük veled a kapcsolatot, és megírjuk a részleteket.


Részletek

Találkozó: 9:37 Tiszafüred. A telekocsik beosztása folyamatban van. További részletek jelentkezés után emailben.

Tavaszi Nagytakarítás

Az esemény a "Tavaszi Nagytakarítás – takarítsuk ki együtt a természetet!” eseménysorzat része. Köszönjük a segítséget az Aktív Magyarországnak!

Helyszín: Tiszafüred
Pontos Időpont: 2024. április 13., Jelentkezz, és a többit is tisztázzuk!

A szépen elvégzett munka után vendégünk vagy egy tál bográcsuzsonnára. :)

Részletek e-mailben a program előtti napokban.

GO!