Föld napja 2020

2020. április 25 - április 25. (1 nap, 0 éjszaka)

Jelentkezem
Föld napja 2020

Te is lehetsz hős!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Ha nem is az egészet, de Poroszló térségét mindenképpen szeretnénk megtisztítani a szeméttől április 22-én vasárnap. A legjobb persze az lenne, ha ilyen akciókra nem lenne szükség, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos lehet szemetet találni a Tisza-tó környékén is. Főleg a tavaszi ár levonulását követően. Még...

Cégünmknek a környezetvédelem mindig is szívügye volt, túráinkon igyekszünk minimálisra csökkenteni a szemétkibocsátásunkat. A Föld napja alkalmából negatív szemétkibocsátású vízitúrát szervezünk ;)

Reményeink szerint a Te segítségeddel valamivel tisztábbá varázsoljuk környezetünket. A terv szerint kenuba szállunk, és azokat a partszakaszokat vesszük célba, amit a partról nem lehet megközelíteni. Itt aztán mindent zsákokba pakolunk, ami mozdítható, és nem kacsa, vagy tuskó. De főleg azt, ami szemétnek tűnik.

Ha nincs még programod április 22-re, csatlakozz Te is hozzánk! Jelentkezz a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva!

Kedvet kaptál vagy még dilemmázol? Itt egy kis ízelítő a 2014-es túráról.

Sosem próbáltad még?

Nem hallottál még rólunk, vagy nem ismersz minket? Ez nem lehet akadály, nyitott társaság vagyunk, bárkit szívesen fogadunk. Különösen, ha segíteni akar ;)

Attól se ijedj meg, ha nem ültél még kenuban. A programon jó néhány tapasztalt kenus és túravezető lesz jelen. A kezdőket úgy osztjuk be, hogy rutinos vízitúrásokkal kerüljenek egy hajóba. De ha végképp ódzkodsz a víztől, hát a parton is elkél majd a segítség.

Regisztrációt követően, a túrát megelőző héten fölvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Helyszín: poroszlói bázisunk.

Időpont: Jelentkezz, és tisztázzuk!

A szépen elvégzett munka után vendégünk vagy egy tál bográcsuzsonnára. :)

Részletek e-mailben a program előtti napokban.

Ajándékutalvány

Vásárolj ajándékutalványt erre a túrára és lepj meg valakit!

Megvásárolom