Föld napja 2023

2023. május 14 - május 14. (1 nap, 0 éjszaka)

Jelentkezem
Föld napja 2023

Te is lehetsz hős!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Pucováljuk ki a Tisza-tavat!

Ha nem is az egészet, de Poroszló térségét mindenképpen szeretnénk megtisztítani a szeméttől május 14-én vasárnap. A legjobb persze az lenne, ha ilyen akciókra nem lenne szükség, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sajnos lehet szemetet találni a Tisza-tó környékén is. Főleg a tavaszi ár levonulását követően. Még...

Cégünknek a környezetvédelem mindig is szívügye volt, túráinkon igyekszünk minimálisra csökkenteni a szemétkibocsátásunkat. A Föld napja alkalmából negatív szemétkibocsátású vízitúrát szervezünk ;)

Reményeink szerint a Te segítségeddel valamivel tisztábbá varázsoljuk környezetünket. A terv szerint kenuba szállunk, és azokat a partszakaszokat vesszük célba, amit a partról nem, vagy csak nagyon nehezen lehet megközelíteni. Itt aztán mindent zsákokba pakolunk, ami mozdítható, és nem kacsa, vagy tuskó. De főleg azt, ami szemétnek tűnik.

Csatlakozz Te is hozzánk! Jelentkezz a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva!

Kedvet kaptál vagy még dilemmázol? Itt egy kis ízelítő a 2014-es túráról.

Sosem próbáltad még?

Nem hallottál még rólunk, vagy nem ismersz minket? Ez nem lehet akadály, nyitott társaság vagyunk, bárkit szívesen fogadunk. Különösen, ha segíteni akar ;)

Attól se ijedj meg, ha nem ültél még kenuban. A programon jó néhány tapasztalt kenus és túravezető lesz jelen. A kezdőket úgy osztjuk be, hogy rutinos vízitúrásokkal kerüljenek egy hajóba. De ha végképp ódzkodsz a víztől, hát a parton is elkél majd a segítség.

Regisztrációt követően, a túrát megelőző héten fölvesszük veled a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Helyszín: Tisza folyó, Tiszafüred térsége

Időpont: Jelentkezz, és tisztázzuk!

A szépen elvégzett munka után vendégünk vagy egy tál bográcsuzsonnára. :)

Részletek e-mailben a program előtti napokban.

Ajándékutalvány

Vásárolj ajándékutalványt erre a túrára és lepj meg valakit!

Megvásárolom